Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul făcut de Cristiano Bergodi, după ce Voluntari a pierdut la scor acasă cu CFR şi încheie anul pe ultimul loc: "Am vorbit cu conducătorii"

Anunţul făcut de Cristiano Bergodi, după ce Voluntari a pierdut la scor acasă cu CFR şi încheie anul pe ultimul loc: "Am vorbit cu conducătorii"

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei CFR Cluj, Cristiano Bergodi, a anunţat, sâmbătă seară, după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 0-4, că în acest moment nu se pune problema plecării sale de pe banca grupării ilfovene.

"Astăzi am intrat cu teamă, nervoşi... nu ştiu de ce, pentru că nu aveam nimic de pierdut. Nu era o problemă dacă pierdeam în faţa echipei cea mai bună. E una când îi vezi la televizor şi alta când îi vezi pe teren. E o echipă foarte, foarte bună.

Să intri aşa, fără determinare şi fără agresivitate, nu e uşor. Am interpretat greşit două, trei mingii peste linia de fundaşi şi am primit penalti, gol. Asta nu a fost echipa mea, cea pe care am văzut-o în ultimele şase, şapte meciuri.

Să vedem, am în gând ceva, dar nu ştiu ce se întâmplă. Nu ştiu, sincer. Am vorbit cu conducătorii, dar nu vreau să spun mai multe. O să vedem ce se va întâmpla. Nu ştiu dacă ei sunt mulţumiţi de mine, dar nici eu nu sunt mulţumit de ceea ce s--a întâmplat în acest an. O să vedem ce se întâmplă.

Nu e o chestie de plecare. Trebuie să vedem dacă vor veni jucători, dacă vrem să schimbăm, dacă avem pe cineva care e în stare să găsească jucători, pentru că nu e uşor, sincer. M-am chinuit mult. Suntem toţi vinovaţi pentru această situaţie în clasament, dar vedeţi că ultimele şapte meciuri, echipa când a avut jucătorii din punct de vedere fizic pregătiţi, ceva am făcut. E adevărat, nu am făcut multe puncte, dar asta e o chestie care trebuie discutată de mai devreme, de la începutul verii", a declarat Cristiano Bergodi, la finalul meciului.

FC Voluntari încheie anul pe ultimul loc

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 4-0, echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a XXII-aa Ligii I, ultima din acest an. Clujenii încheie anul pe primul loc în clasament, cu 44 de puncte, iar Voluntari, pe ultimul loc, cu opt puncte.

Pentru Juan Culio, partida de sâmbătă a fost ultima la CFR Cluj, el hotărând să plece în Argentina din motive familiale. Culio a înscris un gol, în minutul 14, din penalti.

Celelalte goluri au fost marcate de Susic ‘5, Deac ’37 şi Camora ‘90+2

Afla mai multe despre: bergodi 

viewscnt
Articole similare