Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul făcut de Dan Petrescu, la puţin timp după ce echipa naţională s-a despărţit oficial de Cosmin Contra

Anunţul făcut de Dan Petrescu, la puţin timp după ce echipa naţională s-a despărţit oficial de Cosmin Contra

FRF

Comentarii

Tehnicianul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu a fost contactat într-un an de nimeni de la FRF pentru postul de selecţioner.

“De obicei în viaţă ai ce meriţi. Dar bine că mai avem o şansă. Cel care antrenează echipa naţională trebuie să fie doar la echipa naţiională. Cei de acolo trebuie să decidă ce e bine pentru fotbalul românesc. Eu am contract aici şi nimeni nu m-a căutat de la federaţie într-un an de zile”, a spus Petrescu.

El a precizat că nu are oferte dela alte cluburi: “Nu m-a sunat nimeni de la nicio echipă până acum. Sunt foarte bine la CFR, sunt foarte fericit şi sper să câştig meciuri până în 22 decembrie, când va fi o pauză. Dau sută la sută pentru CFR Cluj”.

FRF a anunţat oficial despărţirea de Cosmin Contra

Federaţia Română de Fotbal a anunţat oficial, joi, despărţirea de selecţionerul Cosmin Contra, căruia i-a mulţumit pentru toată activitatea lui la conducerea staff-ului tehnic al echipei naţionale, precum şi pentru modul exemplar în care s-a implicat în colaborarea cu ceilalţi selecţioneri ai loturilor de juniori şi tineret.

Naţionala României a ratat califcarea la turneul final al Campionatului European din 2020, după ce a ocupat locul 4 în Grupa F a prelimianriilor Euro-2020.

"Tricolorii" mai au o şansă de calificare la Euro-2020 din play-off-ul Ligii Naţiunilor.

Afla mai multe despre: dan petrescu 

viewscnt
Articole similare