Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul făcut de Federaţia Română de Handbal în privinţa reluării competiţiilor

Anunţul făcut de Federaţia Română de Handbal în privinţa reluării competiţiilor

Handbal

Comentarii

Federaţia Română de Handbal a anunţat prelungirea perioadei de sistare a competiţiilor până la ieşirea din starea de urgenţă. Forul va relua activitatea competiţională în termen de 7 zile de la reinstaurarea stării de normalitate.

În urma acestei decizii, Final Four-ul Cupei României masculin, programat în perioada 4-5 iulie, Turneul Final de Junioare, din perioada 8-12 aprilie, Final Four-ul Cupei României feminin, 24-25 aprilie, vor fi reprogramate ulterior.

”F.R.H. transmite membrilor afiliaţi că va continua să monitorizeze evoluţia situaţiei privind răspândirea COVID-19, măsurile implementate de autorităţi, precum şi consecinţele acestora asupra activităţii handbalistice şi a tuturor celor implicaţi.

Astfel, F.R.H. se află într-un proces continuu de analizare a scenariilor posibile pentru a putea finaliza sezonul competiţional 2019-2020, cu toate competiţiile organizate sub egida sa. În acest sens şi indiferent de scenariul care va putea fi aplicat, activitatea competiţională se va relua în termen de 7 zile de la reinstaurarea stării de normalitate.

Federaţia Română de Handbal doreşte să asigure membrii afiliaţi din România că toate deciziile vor fi luate în spiritul protejării sportivilor, cluburilor, loturilor naţionale, precum şi reducerii pe cât de mult posibil a daunelor provocate de această situaţie specială.”, scrie comunicatul Federaţiei de handbal.

Afla mai multe despre: frhcampionat handbal 

viewscnt
Articole similare