Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul făcut de Florin Gardoş în privinţa viitorului său! Fundaşul lui U Craiova a lămurit situaţia

Anunţul făcut de Florin Gardoş în privinţa viitorului său! Fundaşul lui U Craiova a lămurit situaţia

Superliga

Comentarii

Florin Gardoş (31 de ani) susţine că nu şi-a încheiat contractul cu U Craiova şi că o decizie în privinţa viitorului său în club va fi luată abia la finalul lunii iunie.

Florin Gardoş nu mai este om de bază la U Craiova şi ar putea părăsi clubul în vară. Până atunci, oltenii au reziliat deja mai multe contracte. U Craiova a considerat că nu mai are nevoie de Martic, Dielna şi Tiago Ferreira

Fostul jucător al FCSB a luat cuvântul în privinţa viitorului său: "Nu mi-am reziliat contractul cu Universitatea Craiova şi intenţionez să continui până la finalul contractului (30 iunie). Dacă se schimbă ceva, vă anunţ aici", a susţinut apărătorul central al oltenilor printr-un mesaj publicat pe contul personal de Facebook. 

"Vom vedea, vom lua o decizie în momentul în care vom ajunge la final”, a declarat Corneliu Papură pentru Telekom Sport.

Fundaşul central a suferit o nouă accidentare în acest sezon al Ligii 1, la returul cu Sabail din Europa League, şi a strâns doar 11 meciuri pentru U Craiova în această stagiune. 

Afla mai multe despre: florin gardosu craiova 

viewscnt
Articole similare