Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport despre Tătăruşanu, după ce portarul român a greşit cu AS Roma. Ce decizie a luat antrenorul lui AC Milan

Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport despre Tătăruşanu, după ce portarul român a greşit cu AS Roma. Ce decizie a luat antrenorul lui AC Milan

UEFA Europa League

Comentarii

Gazzetta dello Sport anunţă astăzi că Ciprian Tătăruşanu va primi o nouă şansă la AC Milan, după ce a debutul cu AS Roma, 3-3 în campionat, n-a fost unul fericit. Ziariştii italieni susţin că Tătăruşanu va fi titular şi cu Sparta Praga, în această seară, în Europa League. AC Milan - Sparta Praga este live pe Telekom Sport 2, astăzi, de la 19:55.

Ciprian Tătăruşanu a fost titular cu AS Roma, scor 3-3, după ce Gianluigi Donnarumma a ieşit pozitiv la noul coronavirus. Internaţionalul român şi-a făcut astfel debutul la AC Milan, însă n-a fost unul fericit. Tătăruşanu a greşit la unul dintre golurile marcate de AS Roma şi a primit 3 goluri din 5 şuturi pe spaţiul porţii.

Gazzetta dello Sport anunţă că Tătăruşanu va primi o nouă şansă

AC Milan joacă în această seară cu Sparta Praga, pe teren propriu, în a doua etapă a grupelor Europa League. Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport scriu că Tătăruşanu va fi din nou titular, deorece Donnarumma încă n-a fost recuperat: ”Săptămâna europeană este cea mai bună oportunitate pentru a face uitat debutul prost”, scriu cei de la Gazzetta dello Sport.

Ziariştii italieni subliniază şi faptul că Ciprian Tătăruşanu are foarte multă experienţă în cupele europene: ”Pentru Tătăruşan va fi chiar a 62-1 prezenţă internaţională, cu patru echipe diferite. Debutul datează din iunie 2007, când Donnarumma avea doar 8 ani”, mai scriu italienii, care spun că Donnarumma are doar 15 prezenţe în cupele europene.

Afla mai multe despre: tatarusanu 

viewscnt
Articole similare