Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul făcut de Gigi Mulţescu despre Denis Alibec: ”Ne sfătuim ca să iasă”

Anunţul făcut de Gigi Mulţescu despre Denis Alibec: ”Ne sfătuim ca să iasă”

Superliga

Comentarii

Gigi Mulţescu a declarat la conferinţa de presă în care a fost prezentat oficial la Astra că îşi propune să-i relanseze cariera lui Denis Alibec. Noul antrenor al Astrei spune că are o relaţie specială cu Alibec.

Gigi Mulţescu a revenit la Astra şi spune că are planuri serioase. Printre altele, antrenorul în vârstă de 66 de ani spune că-şi propune să-l ajute pe Denis Alibec să fie din nou un jucător important pentru fotbalul românesc:

”Este o provocare şi pentru mine, şi pentru el. El vrea să revină la forma care l-a consacrat. Trage şi el din greu să revină, nu e uşor. Şi psihologic, vă daţi seama... un jucător care a fost într-o formă extraordinară, a fost cel mai bun atacant din România, cu rezultate extraordinare, să o ia mai de jos şi să fie greutăţi şi să se lovească de nerealizări, nu e uşor. Sigur, noi suntem lângă el, să îl sprijinim mental şi cu un program. Ne sfătuim, facem mai bine, ca să iasă.

Am şi o relaţie cu el specială, pentru că l-am sprijinit, el fiind la alte echipe... dar, pe corect, l-am sprijinit, pentru echipa naţională. Şi el a ştiut treaba asta, că îl apreciez. E un punct de plecare bun pentru colaborarea noastră”,
a declarat Gigi Mulţescu.

Afla mai multe despre: gigi multescuastraliga 1denis alibec 

viewscnt
Articole similare