Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul făcut de Nicolae Dică după transferul lui Budescu în Arabia Saudită! Ce şanse are să prindă naţionala: "Mă aşteptam să plece în Turcia"

Anunţul făcut de Nicolae Dică după transferul lui Budescu în Arabia Saudită! Ce şanse are să prindă naţionala: "Mă aşteptam să plece în Turcia"

Echipa națională

Comentarii

Constantin Budescu a luat din nou drumul banilor, la 31 de ani. Fotbalistul a lăsat-o pe Astra pentru Damac, din Arabia Saudită, iar secundul naţionalei, Nicolae Dică, a vorbit despre o posibilă convocare a mijlocaşului.

Constantin Budescu poate veni la naţională şi din Arabia Saudită

Naţionala României va începe campania de calificare la Campionatul Mondial, iar staff-ul monitorizează fotbaliştii care pot fi selecţionaţi. Secundul Nicolae Dică a vorbit şi despre Constantin Budescu, cel care s-a transferat la Damac:

"Cred că era mai bine pentru echipa naţională, dacă el rămânea aici şi avea evoluţii bune. Dacă acolo (n.r. - la Damac, în Arabia Saudită) va juca meci de meci şi va avea evoluţii bune va putea să fie la echipa naţională. Mă aşteptam să plece în Turcia. Credeam eu că va pleca în Turcia ori la Şumudică, ori la Dan Petrescu.

Dacă el era un jucător mai muncitor, mai preocupat de faza defensivă cu 30%, cu siguranţă era un jucător care putea să joace în Italia, Germania, Anglia, la primele patru clasate", a declarat Nicolae Dică pentru Telekom Sport. 

15 meciuri şi 5 goluri are Budescu în naţionala României

Secundul naţionalei a vorbit şi despre Adrian Petre, după ce atacantul a revenit cu un gol marcat în România, la UTA Arad: "A avut câteva şanse la Steaua (n.r. - FCSB), a jucat câteva jocuri. A avut ghinion, pentru că şi-a creat ocazii, dar nu a reuşit să marcheze. Nu pot să îmi dau seama care este motivul pentru care el nu a reuşit, dar am spus că el este un jucător de perspectivă şi are timp să joace în campionatul României, să aibă evoluţii bune şi să plece din nou afară", a mai spus antrenorul din staff-ul lui Mirel Rădoi. 

 

Afla mai multe despre: constantin budescuromaniaechipa nationaladamac 

viewscnt
Articole similare