Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul făcut de premierul italian despre reluarea meciurilor din Serie A! Data propusă de cluburi

Anunţul făcut de premierul italian despre reluarea meciurilor din Serie A! Data propusă de cluburi

Serie A

Comentarii

Premierul italian Giuseppe Conte vrea garanţii suplimentare din partea forurilor fotbalistice, înainte de a decide reluarea meciurilor, informează AFP.

"Pentru a ne aventura să acordăm o dată (n.r. - de reluare a meciurilor), avem nevoie de câteva garanţii suplimentare, care deocamdată nu există", a declarat şeful guvernului italian, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă.

"Mai întâi trebuie să aşteptăm până când sunt îndeplinite condiţiile pentru a garanta reluarea campionatului, nu doar cel de fotbal, în condiţii de securitate maximă", a spus el, adăugând că speră ca aceste condiţii să fie "îndeplinite cât mai repede posibil".

Cluburile italiene, care vor să reia campionatul la 13 iunie, au putut reîncepe antrenamentele individuale din 4 mai şi ar trebui să revină, luni, la antrenamentele colective.

În acest context, Federaţia Italiană de Fotbal a anunţat, joi, că o echipă de inspectori va verifica respectarea de către cluburile din Serie A a protocolului sanitar în vigoare, pentru a permite reluarea antrenamentelor.

 

 

Afla mai multe despre: serie a 

viewscnt
Articole similare