Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul făcut de Serena Williams, la scurt timp după ce a spus "pas" Internaţionalelor Italiei

Anunţul făcut de Serena Williams, la scurt timp după ce a spus "pas" Internaţionalelor Italiei

Tenis

Comentarii

Americanca Serena Williams, fost lider WTA, va participa la turneul de la San Jose, care se va desfăşura în perioada 30 iulie - 5 august, au anunţat organizatorii competiţiei.

“Sunt nerăbdătoare să îmi încep sezonul de vară la Mubadala Silicon Valley Classic. Acest turneu are un rol istoric în tenisul feminin şi am avut parte mereu de o susţinere incredibilă din partea fanilor de aici”, a declarat Williams.

La competiţie şi-au anunţat participarea şi Maria Şarapova, Madison Keys şi Coco Vandeweghe. Lista participantelor la turneu va fi anunţată la 19 iunie.

În urmă cu două zile, organizatorii turneului de categorie Premier 5 de la Roma au anunţat că Serena Williams nu va participa la ediţia din acest an, care se va desfăşura săptămâna viitoare şi la care Simona Halep va fi principala favorită. Fostul lider WTA nu a participat nici al Madrid Open.



După ce a născut în septembrie anul trecut, Serena Williams a revenit oficial în competiţiile de simplu la turneul de la Indian Wells, la care a fost învinsă de sora ei, Venus Williams, în turul al treilea. Williams a mai jucat apoi doar la turneul de la Miami, unde a pierdut în primul tur în faţa japonezei Naomi Osaka.
 

Afla mai multe despre: serena williamstenissan jose 

viewscnt
Articole similare