Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Dan Nistor, noul fotbalist al lui U Craiova! Pe ce perioadă a semnat şi ce număr va purta în Oltenia

OFICIAL | Dan Nistor, noul fotbalist al lui U Craiova! Pe ce perioadă a semnat şi ce număr va purta în Oltenia

Superliga

Comentarii

Dan Nistor este noul fotbalist al lui U Craiova. Întâlnirea decisivă în privinţa fotbalistului lui Dinamo a avut loc, iar "câinii" l-au pierdut pe căpitanul din ultimele sezoane.

UPDATE 6 ianuarie E oficial! Dan Nistor a semnat cu U Craiova un contract valabil pe doi ani şi jumătate. Mijlocaşul va purta tricoul cu numărul 16 la echipa din Oltenia. 

"Dan Nistor a semnat cu Universitatea Craiova un contract valabil pe doi ani şi jumătate. Va purta tricoul cu numărul 16 şi va fi prezentat astăzi la ora 12:00 în cadrul unei conferinţe de presă. Bun venit în familia alb-albastră, Dan!", a transmis U Craiova prin intermediul Facebook. 


UPDATE: Prezentarea oficială va avea loc luni la ora 12:00. Dinamo va primi 275 de mii de euro în schimbul mijlocaşului. Nistor va avea un salariu de14 mii de euro lunar şi 120 de mii de euro la semnătură.


Dan Nistor, la U Craiova

Se pare că trădarea iernii tocmai a avut loc. Oltenii au lăsat de înţeles că Dan Nistor este noul fotbalist al lui U Craiova: "Unul dintre cei mai valoroşi jucători din România vine să pună umărul la ceea ce ne dorim cu toţii", a fost anunţul făcut de U Craiova, alături de o poză în care apar Dan Nistor şi Alexandru Mitriţă, în echipamentul echipei naţionale a României. 

Conform surselor Telekom Sport, Dinamo şi U Craiova s-au înţeles în privinţa transferului lui Dan Nistor, iar ultimele negocieri urmau să se poarte duminică seara, în prezenţa impresarului fotbalistului. 

Se pare că părţile au bătut palma, iar Nistor va fi prezentat în cel mai scurt timp din postura de fotbalist al lui U Craiova. La Craiova ar urma să semneze un contract prin care să câştige aproape 20.000 de euro pe lună, cu 5.000 de euro de mai mult ca la Dinamo.

Mutarea ar urma să-i aducă lui Dinamo în jur de 270.000 de euro, o sumă considerată mică de dinamovişti, dar potrivită pentru patronul Ionuţ Negoiţă. 

Dan Nistor are 31 de ani şi în acest campionat a jucat în 16 partide şi a marcat patru goluri.

Afla mai multe despre: dan nistoralexandru mitritatransfer craiovavictor piturcamihai rotaru 

viewscnt
Articole similare