Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul făcut de Vergil Andronache după calificarea în play-off-ul Europa League: "Vreau să rămân!"

Anunţul făcut de Vergil Andronache după calificarea în play-off-ul Europa League: "Vreau să rămân!"

UEFA Europa League

Comentarii

Antrenorul interimar al echipei FCSB, Vergil Andronache, a mărturisit că îşi doreşte să continue la club, după calificarea în play-off-ul Europa League.

"Victoria este numai a băieţilor, meritul este al lor, noi nu am făcut nimic altceva decât să asigurăm continuitate aici. Trebuie să îl felicităm pe el pentru reuşita lui. Ştiam de la început că vor trebui să se facă vreo două schimbări şi asta ne permitea lotul.

Am considerat că echipa arată destul de bine aşa şi nu avea rost să facem modificări. Sunt mulţumit pentru atitudinea lor, dar, încă o dată, competiţia i-a motivat şi nu altceva.

Eu consider că s-a descurcat extraordinar (n.r. - Thierry Moutinho, pe post număr 9). A fost un nouă fals, la asta ne-am şi gândit, că e un jucător care ţine de minge. Din punctul meu de vedere, a făcut un joc foarte bun.

(n.r. - dacă vrea să continue) Bineînţeles că vreau! Cine nu ar vrea? Întrebaţi un antrenor care nu ar vrea să rămână", a declarat Vergil Andronache, la Pro-X.

FCSB, calificată în play-off-ul Europa League

Formaţia FCSB s-a calificat în play-off-ul Ligii Europa, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa cehă Mlada Boleslav, în manşa secundă a turului trei preliminar. În tur, la Giurgiu, scorul a fost egal 0-0.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Ionuţ Panţîru, în minutul 90+1.

Afla mai multe despre: andronache 

viewscnt
Articole similare