Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul făcut în ziua finalei Europa League: Mario Balotelli s-a înţeles cu una dintre finaliste

Anunţul făcut în ziua finalei Europa League: Mario Balotelli s-a înţeles cu una dintre finaliste

Campionate

Comentarii

Jurnalistul italian Tancredi Palmeri anunţă că atacantul Mario Balotelli a ajuns la un acord cu Olympique Marseille, grupare care în această seară urmează să dispute finala Europa League, cu Atletico Madrid.

  • Finala Europa League, Olympique Marseille - Atletico Madrid, e LIVE pe Telekom Sport 1, miercuri, de la 21:45.

Este vara marilor schimbări pentru atacantul de 27 de ani, care în aceste zile şi-a anunţat şi revenirea la naţionala Italiei, după patru ani, odată cu numirea lui Roberto Mancini ca selecţioner.

Conform Tuttomercatoweb, Balotelli şi OM au ajuns deja la un acord, însă vârful legitimat în prezent la Nice va oferi un răspuns final abia după ce va onora convocarea la naţionala Italiei.

Balotelli şi-ar fi dorit să revină în Serie A, unde ar fi fost dorit de Fiorentina, însă italienii notează că oferta financiară a toscanilor e departe de aşteptările atacantului.



Mai mult, vârful lui Nice îşi doreşte să joace în Liga Campionilor, iar Marseille îi poate oferi această şansă fie prin cucerirea Europa League, fie prin poziţia din clasament. Iar Balotelli are şansa să o ajute în mod direct pe OM. În ultima etapă din Ligue 1 Nice o întâlneşte pe Lyon, în deplasare, echipă clasată acum pe locul 3, ultimul care asigură prezenţa în UCL, cu un punct avans faţă de Olympique Marseille.

Afla mai multe despre: balotellitransfernicemarseille 

viewscnt
Articole similare