Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul incredibil făcut de Ionuţ Negoiţă înaintea meciului contra Craiovei: "Îi dau clubul gratis lui Ion Ţiriac"

Anunţul incredibil făcut de Ionuţ Negoiţă înaintea meciului contra Craiovei: "Îi dau clubul gratis lui Ion Ţiriac"

Dinamo București

Comentarii

Finanţatorul lui Dinamo a precizat pentru gsp.ro că este dispus să renunţe la Dinamo fără să mai ceară vreun ban în schimb.

Până acum, Negoiţă voia să obţină 2 milioane de euro în schimbul pachetului majoritar de acţiuni al clubului. 

"Domnul Ţiriac este un dinamovist pursânge. Are o expertiză sportivă de necontestat, a organizat şi organizează turnee la cel mai înalt nivel, are o avere considerabilă, prin urmare cred că este cea mai bună soluţie pentru Dinamo. Şi îmi exprim disponibilitatea fermă de a-i ceda gratuit pachetul majoritar de acţiuni la Dinamo. Cu o minimă condiţie, anume aceea de a realiza investiţii în club prin care să readucă Dinamo acolo unde îi este locul, să facă performanţă. În condiţiile in care îl cedez gratuit, cred că este o afacere extrem de bună pentru dânsul şi sper sa accepte şi să reuşească sa readucă Dinamo acolo unde ii este locul" a fost poziţia lui Negoiţă oferită gsp.ro. 
 
Ionuţ Negoiţă a devenit finanţator la Dinamo în 2013 iar de atunci a băgat şi a scos clubul din insolvenţă. În ultima perioadă, omul de afaceri a tot căutat variante pentru a vinde acţiunile deţinute către mai multe persoane interesate de tranzacţie. Nicio încercare nu s-a materializat însă, aşa că actualul patron s-a gândit şi la soluţia Ion Ţiriac. 

Afla mai multe despre: dinamoionuţ negoiţăion ţiriacvânzare 

viewscnt
Articole similare