Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul incredibil făcut de un şeic din Arabia Saudită după ce Răzvan Lucescu a câştigat Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal

Anunţul incredibil făcut de un şeic din Arabia Saudită după ce Răzvan Lucescu a câştigat Liga Campionilor Asiei cu Al Hilalgalerie foto

Stranieri

Comentarii

Turki Al-Sheikh, consilier al familiei regale şi fost ministru al Sportului, a anunţat că va fi sărbătoare mare în Riad, după ce Al Hilal a câştigat Liga Campionilor Asiei. Echipa antrenată de Răzvan Lucescu a trecut cu 3-0 la general de japonezii de la Urawa Red Diamonds.

Răzvan Lucescu a atins o nouă performanţă remarcabilă. Al Hilal a câştigat cu 3-0 la general în faţa lui Urawa Red Diamonds şi a câştigat astfel trofeul. Performanţa reuşită de Lucescu jr cu Al Hilal a atins până şi cercurile înalte din Arabia Saudită.

Turki Al-Sheikh, consilier al familiei regale şi fost ministru al Sportului, a anunţat primele detalii despre sărbătoarea care-i aşteaptă pe Răzvan Lucescu şi pe jucătorii săi: ”Diseară, reducere de 50% în cafenele, restaurante, cinema şi la tot ce se găseşte pe Bulevardul Central, cu ocazia victoriei cu Al Hilal. De asemenea, vor fi şi artificii”, a anunţat şeicul Turki Al-Sheikh.

HARTĂ LIVE Prezenţa la vot, judeţ cu judeţ, comparativ cu 2009 şi 2014


 

Afla mai multe despre: razvan lucescu 

viewscnt
Articole similare