Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul lui Gigi Becali: ”O să vorbesc cu Olaru să se retragă din naţională!”

Anunţul lui Gigi Becali: ”O să vorbesc cu Olaru să se retragă din naţională!”

Fotbal

Comentarii

Naţionala de fotbal a României s-a impus, duminică, împotriva reprezentativei similare din Andorra, scor 4-0 (3-0), pe Arena Naţională, într-o partidă din etapa a 8-a a Grupei I din calificările pentru EURO 2024.

Golurile ”tricolorilor” au fost marcate de către Nicolae Stanciu (min. 23), Ianis Hagi (min. 28), Răzvan Marin (min 44 - pen.) şi Florinel Coman (min. 50).

Gigi Becali vrea să vorbească cu Olaru: ”Băi, retrage-te!”

În dimineaţa partidei cu Andorra, Federaţia Română de Fotbal a anunţat că Darius Olaru nu va face parte din lotul lui Edi Iordănescu, deoarece a acuzat o lovitură, iar staff-ul a decis să nu-l forţeze.

Cu toate acestea, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a declarat că Darius Olaru nu avea nicio problemă medicală, iar Edi Iordănescu nu-şi asumă decizia de a-l trimite în tribună fără motiv, pentru meciul cu Andorra.

Omul de afaceri a declarat că va sta de vorbă cu mijlocaşul său şi îl va sfătui să se retragă din naţionala României, atâta timp cât nu primeşte respectul cuvenit din partea selecţionerului.

Tu ce crezi, că eu hotărăsc? El să decidă. Din punctul meu de vedere - o să vorbesc cu el: `Băi, retrage-te!`. Nu-l oblig, îi dau un sfat. Nu ştiu dacă s-a supărat, că nu am vorbit cu el încă.

Şi-aşa nu are nevoie de el. Decât să te batjocorească, să te trimită în tribune, de ce să te duci? Eu aşa aş face.

Degeaba nu-l ia Edi, că-l duc eu în Liga Campionilor şi îl vând pe 10.000.000 de euro. Acum, că nu l-a pus Edi, îl pun 10.000.000 de euro.

Nu se pune problema să mai plece vreun jucător acum. Eu vreau Liga Campionilor, să-i fac sîc lui Edi”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

Afla mai multe despre: gigi becaliedi iordanescudarius olaru 

viewscnt
Articole similare