Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul lui Ion Ţiriac: ”Eu aş investi cu Mircea Lucescu. Vorbesc serios. Aşa ceva aş face!”

Anunţul lui Ion Ţiriac: ”Eu aş investi cu Mircea Lucescu. Vorbesc serios. Aşa ceva aş face!”

Alte sporturi

Comentarii

Omul de afaceri Ion Ţiriac a afirmat, miercuri, la Gala Sportului 2023, organizată de Agenţia Naţională pentru Sport, că nu este interesat de o investiţie în fotbal şi că ar fi mai degrabă atras de o şcoală de fotbal alături de antrenorul Mircea Lucescu.

Ion Ţiriac nu vrea să investească la Dinamo

La Gala Sportului 2023, organizată miercuri seara la Ateneul Român, au participat câteva sute de foşti şi actuali sportivi, antrenori, preşedinţi de federaţii şi cluburi, dar şi reprezentanţi ai lumii politice.

Aşadar, şanse mici ca Ion Ţiriac să investească la Dinamo în viitorul apropiat au devenit minuscule. Miliardarul şi-ar dori foarte mult să investească, însă nu în fotbalul profesionist, ci în fotbalul de masă, pentru a-i ajuta pe micii sportivi să facă o iniţiere cât mai corectă în lumea fotbalului.

De asemenea, Ion Ţiriac şi-ar dori să realizeze acest lucru alături de Mircea Lucescu, dar şi de alţi foşti mai sportivi, care sunt dispuşi să se implice în acest proiect.

"Nu investesc în fotbal. Eu aş investi cu Mircea Lucescu, şi vorbesc serios. Eu am promis ceva cu mult timp în urmă şi mă bat cu morile de vânt, cu aprobări, pentru că aici este foarte mare birocraţia. Dar eu fac la Otopeni ceea ce am promis că fac.

Şi mă apropii foarte mult de sala polivalentă mai mare de 10.000 de locuri. Foarte mult mă apropii, pentru că pare că am obţinut înălţimea care îmi trebuie şi merg mai departe. Acolo aş face şi un stadion, cu o şcoală de copii.

Şi am luat exemplu de la Platini. Platini avea la centrul meu de tenis din Franţa, pentru că am avut unul şi l-am făcut cadou comunităţii în Sudul Franţei, 2.500 de copii, trei luni, în fiecare vară, cu nouă foşti colegi de-ai lui de echipă naţională. Aşa ceva aş face.

Dacă am avea sute şi sute de centre din astea, poate că n-am avea 13 străini într-o echipă de fotbal, ci 13 români", a afirmat Ţiriac la Ateneul Român.

Fostul jucător de tenis Ion Ţiriac i-a înmânat antrenorului Mircea Lucescu, în cadrul Galei Sportului 2023, un premiu special al Agenţiei Naţionale pentru Sport, intitulat "Legenda sportului".

Ion Ţiriac, despre Simona Halep: ”Acum ştim că proba de sânge a fost oarecum maltratată

În acelaşi timp, Ion Ţiriac nu a uitat nici de situaţia Simonei Halep. Omul de afaceri speră ca TAS-ul să ia decizia cea mai bună pentru sportiva originară din Constanţa.

Ce să vă spun? Eu nu ştiu mai multe decât voi şi vă dau cuvântul meu, cu toate că am văzut-o. Nu ştiu pentru că n-are voie să vorbească sau a fost sfătuită să n-o facă.

Acum ştim că proba de sânge a fost oarecum maltratată, să nu-i spun altfel, în România. Luată la 5 jumate dimineaţa, în trei ore trebuia să fie la -3 grade la nu ştiu ce laborator. Aia n-ar trebui admisă niciunde! Luată şi după atâta timp, în ideea 'hai să mai descoperim o treabă'...

Hai să nu mai discutăm, să sperăm că TAS-ul va face treabă mai bună decât la Sydney (n.r. Sydney Dorcil, jucătoare de tenis americană suspendată 4 ani pentru dopaj). Sperăm că le vine un pic mintea la cap", a spus Ţiriac. ”

Afla mai multe despre: ion tiriacmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare