Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul lui Mangia înaintea meciului cu FCSB: "Nu-mi schimb filozofia în funcţie de Budescu!"

Anunţul lui Mangia înaintea meciului cu FCSB: "Nu-mi schimb filozofia în funcţie de Budescu!"
Comentarii

Devis Mangia, antrenorul Universităţii, e conştient că e greu să câştige la Bucureşti, dar spune că echipăa sa va face tot posibilul să plece cu cele trei puncte de pe Arena Naţională pentru a rămâne în primele trei echipe din România.

"Nu mă tem de nimeni! Şi în general nu-mi place să vorbesc despre jucătorii sau antrenorii altor echipe. Să-i analizez. Prefer să discut despre jucătorii mei, sunt mulţumit de ai mei şi toată lumea ar trebui să fie mulţumită de ceea ce a făcut în acest campionat! Eu nu o să-mi schimb niciodată filozofia despre fotbal pentru Budescu sau pentru alt jucător! Şi nu pregătesc un meci în funcţie de un anumit jucător", spune Mangia.

Acesta a mai declarat: "Nu vreau să mă gândesc la o înfrângere... Ne dorim să rămânem acolo, aproape de cele două echipe din frunte, până la sfârşit. Dacă pierdem acum va fi foarte greu să mai luptăm pentru primele două poziţii. Oricum nu înseamnă că ne vom concentra mai mult pe Cupă sau pe alt obiectiv, fiindcă nu asta este mentalitatea pe care echipa mea trebuie să o aibă. Noi vrem să ne concentrăm pe fiecare meci în parte şi să încercăm să-l câştigăm, fiindcă altfel există riscul să pierdem ambele competiţii". 

Afla mai multe despre: mangiacraiovasteauafcsbbudescu 

viewscnt
Articole similare