Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul lui MM Stoica înainte de meciul sezonului pentru FCSB: ”Gigi Becali voia să dea trei milioane de euro pentru el”

Anunţul lui MM Stoica înainte de meciul sezonului pentru FCSB: ”Gigi Becali voia să dea trei milioane de euro pentru el”

FCSB

Comentarii

Suporterii stelişti sunt optimişti înainte de meciul cu Rapid Viena, din playofful Europa League, dar Mihai Stoica rămâne cu picioarele pe pământ înainte de confruntarea sezonului pentru FCSB. Oficialul roş-albaştrilor este convins că jucătorii lui Dică vor avea o dublă extrem de grea împotriva austriecilor.

MM Stoica a vorbit la Telekom Sport despre duelul tare pe care FCSB îl va avea cu Rapid Viena în playoff-ul din Europa League. Managerul sportiv al vicecampioanei României a explicat valoarea austriecilor prin faptul că Andrei Ivan, atacant dorit cu insistenţă de Becali la FCSB, nu este titular la Rapid Viena.

Rapid Viena este o echipă cu jucători extrem de mobili, în special cei trei din spatele atacantului, fac pressing foarte sus. Mai au un fundaş stânga foarte ofensiv. E o echipă interesantă, cred că va fi un echilibru, asta chiar dacă site-urile de specialitate o dau favorită în meciul cu noi. Au un lot mai valoros în comparaţie cu al nostru, dar nu joacă <<transfermarkt>>.

Ivan este un jucător de valoare, asta indubitabil. Dacă vă aduceţi aminte, Gigi voia să plătească pe el trei milioane de euro. Ivan nu este titular cert, iar asta spune multe despre valoarea unei echipe. Atalanta era <<balaurul>> dintre posibilii adversari, dar Rapid Viena este a doua cea mai periculoasă echipă pe care o puteam întâlni”, a spus MM Stoica, la Telekom Sport.

  • Andrei Ivan a fost împrumutat de Krasnodar, în această vară, la Rapid Viena
  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ivan

Rapid Viena - FCSB se joacă joi, 23 august, de la 21:30. Returul va avea loc o săptămână mai târziu, pe 30 august, pe Arena Naţională, de la 21:30.

Afla mai multe despre: mm stoicaandrei ivanfcsbrapid viena 

viewscnt
Articole similare