Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul momentului făcut de un fost jucător de top: ”Super Liga se va desfăşura. Cluburile nu au nevoie de UEFA”. Ce spune despre Florentino Perez

Anunţul momentului făcut de un fost jucător de top: ”Super Liga se va desfăşura. Cluburile nu au nevoie de UEFA”. Ce spune despre Florentino Perez

Fotbal

Comentarii

Christian Vieri, fost jucător la Juventus, Milan şi Inter, a discutat despre Super Liga Europeană, despre care spune că se va desfăşura.

Christian Vieri a avut o carieră de invidiat la cel mai înalt nivel şi este în continuare un nume respectat în lumea fotbalului. Astfel, avertismentul acestuia, mai mult ca sigur bazat pe informaţii privilegiate, trebuie luat în serios de fanii celui mai frumos sport.

Anunţul momentului făcut de Vieri

Fostul atacant este de părere că, deşi momentan proiectul a picat, Super Liga Europei va avea loc în viitor. Vieri a explicat că motivul principal pentru care cluburile au formulat această iniţiativă este pentru a scăpa de controlul UEFA.

Mai multe condiţii impuse de UEFA, precum Financial Fair Play, nu sunt pe placul marilor echipe, astfel că acestea caută o soluţie pentru a putea avea întreagă putere asupra veniturilor şi deciziilor financiare din cadrul cluburilor.

"Super Liga se va desfăşura. Nu astăzi, dar în viitor se va face. Cluburile au făcut multe greşeli în comunicare, dar Florentino nu este un prost, ştie ce vrea chiar dacă există dezacorduri între echipe.

Cei mari, pur şi simplu, nu vor ca altcineva să le gestioneze banii, punct. Ei sunt cei care plătesc şi adună datorii. Cluburile de top nu au nevoie de UEFA pentru a le gestiona afacerea.

La fiecare doi ani este arestat cineva din FIFA sau UEFA. Nu o spun eu, sunt veşti din ziare. Cele 12 cluburi sunt încă acolo, aşa cum a spus Florentino, pentru că există contracte obligatorii.

S-au oprit să înţeleagă, să gândească şi să discute cu alţii, dar sunt sigur că Super Liga nu a murit încă. Vorbim despre oameni de afaceri de cel mai înalt nivel", a declarat Vieri, pentru AS.

Afla mai multe despre: super liga europeisuperliga europeiflorentino perezchristian vieri 

viewscnt
Articole similare