Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul momentului în fotbalul european! Liverpool a început asaltul pentru cel mai rapid fotbalist al planetei, după ce l-a ratat pe Werner

Anunţul momentului în fotbalul european! Liverpool a început asaltul pentru cel mai rapid fotbalist al planetei, după ce l-a ratat pe Werner

Liverpool

Comentarii

Liverpool îl vrea pe Adama Traore de la Woverhampton, anunţă presa engleză.

Conform Daily Mirror, Liverpool i-a contactat deja pe "lupi" pentru transferul lui Adama Traore, care este considerat cel mai rapid fotbalist din lume.

Traore a impresionat pe parcursul acestui sezon, reuşind şase goluri şi zece assist-uri, în 43 de apariţii pentru Wolverhampton, în toate competiţiile, iar Jurgen Klopp vrea să îl aducă pe Anfield.

În vârstă de 24 de ani, extrema dreaptă joacă a crescut la academia Barcelonei, iar în 2016 a fost transferat de Aston Villa. Până să ajungă la Wolverhampton, Adama Traore a mai evoluat la Middlesbrough, de la care a fost transferat în schimbul sumei de 20 de milioane de euro.

Liverpool l-a ratat pe Timo Werner

Vestea că Liverpool a luat legătura cu Wolverhampton vine la doar două zile după ce "cormoranii" l-au ratat pe Timo Werner, vârful german al lui Leipzig înţelegându-se cu Chelsea. Londonezii vor plăti clauza de reziliere a atacantului, în valoare de 60 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: liverpool 

viewscnt
Articole similare