Experiențe împreună.
You are here:

Anunţul momentului în fotbalul românesc! Două cluburi importante din Europa se bat pe "Gerrard de România"

Anunţul momentului în fotbalul românesc! Două cluburi importante din Europa se bat pe "Gerrard de România"
Comentarii

Wolverhampton s-a alăturat clubului Aston Villa în cursa pentru semnătura mijlocaşului ofensiv român al echipei Bolton Wanderers, Dennis Politic, anunţă Football Insider.

Puştiul de 19 ani joacă un rol important la Bolton în acest sezon, iar evoluţiile avute de român în liga a treia engleză au atras interesul celor două cluburi din Premier League, notează englezii.

Wolverhampton îl va monitoriza cu atenţie pe român, până în ianuarie, atunci când va încerca să îl transfere de la Bolton. "Lupii" au, însă, competiţie serioasă din partea celor de la Aston Villa, de asemenea impresionaţi de prestaţiile avute de puştiul român în acest sezon.

Revenit după un împrumut la Salford City, Politic a "explodat" în actuala stagiune. Românul a marcat două goluri în 11 apariţii pentru Bolton în toate competiţiile.

"Politic este un tânăr jucător foarte interesant şi a jucat foarte bine pentru Bolton în acest sezon. Pare-se că are potenţialul de a evolua la un nivel mai înalt şi sunt şanse mari să fie tentat de o mutare în Premier league. 

Cu toate că oficialii lui Bolton nu vor dori să-şi piardă unul dintre jucătorii-cheie, ar putea obţine o sumă decentă în schimbul jucătorului, bani care ar reprezenta un boost financiar pentru problemele traversate de club", scriu englezii.

Cândva o prezenţă constantă în Premier League, Bolton traversează o perioadă dificilă. În acest moment, echipa lui Dennis Politic ocupă ultimul loc în League One, cu doar patru puncte acumulate în cele zece etape.

În schimb, Wolverhampton şi Aston Villa, cluburile interesate de Politic, se află pe 11, respectiv 15 în ierarhia din Premier League. De altfel, Wolverhampton a produs şocul acestei ediţii de Premier League, runda trecută, atunci când s-a impus pe terenul campioanei en titre Manchester City, cu scorul de 2-0.

Gerrard de România

În vârstă de 19 ani, Dennis Politic a început fotbalul în Braşov, iar în 2012 s-a mutat în Marea Britanie cu părinţii, care au renunţat la locurile de muncă din ţară pentru a fi alături de el. Mai întâi, Dennis a semnat cu Manchester United, apoi a ajuns la Bolton.

"A mai fost în teste şi la Liverpool şi Chelsea, dar cei de la Manchester United au fost cei mai insistenţi, iar părinţii jucătorului au decis că United este cea bună bună variantă. Ca stil de joc l-aş compara cu Steven Gerrard de la Liverpool”, spunea antrenorul care l-a descoperit pe Dennis, Laurian Păun, în momentul plecării fotbalistului în Marea Britanie.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe