Experiențe împreună.
You are here:

Anunţul momentului în Liga 1! Atacantul dorit de FCSB şi U Craiova a dat lovitura carierei. Care este suma de transfer

Anunţul momentului în Liga 1! Atacantul dorit de FCSB şi U Craiova a dat lovitura carierei. Care este suma de transfer

FCSB

Comentarii

Atacantul aflat în atenţia echipelor FCSB şi U Craiova ar urma să părăsească Liga 1 la finalul sezonului.

Este vorba despre atacantul croat Gabriel Debeljuh, în vârstă de 23 de ani, fotbalist care are evoluţii impresionante în primul său sezon în Liga 1, iar de serviciile sale s-au interesat deja FCSB şi U Craiova. Dar suma cerută de Hermannstadt, club cu care Debeljuh mai are contract până în 2022, le-a făcut pe cele două echipe să dea înapoi.

Mai nou, Debeljuh a intrat, însă, în atenţia mai multor cluburi din străinătate, anunţă presa din Italia, ţară în care croatul a evoluat timp de şase ani. Mai exact, din Rusia şi Turcia. Dinamo Moscova, Spartak Moscova şi Rostov, respectiv Antalyaspor şi Başakşehir îl doresc pe atacantul croat, informează Tutto Mercato, astfel că plecarea atacantului croat din Liga 1 este doar o chestiune de timp.

Atacantul dorit de FCSB şi U Craiova a dat lovitura carierei. Care este suma de transfer

"După ce a ajuns la 11 goluri în acest sezon, atacantul lui Hermnnstadt, Gabriel Debeljuh, a atras atenţia altor cluburi din străinătate. Din informaţiile TuttoMercatoWeb.com, Dinamo Moscova, Spartak Moscova şi Rostov, precum şi echipele din Turcia Antalyaspor şi Başakşehir se află pe urmele croatului", scriu italienii.

În jur de un milion de euro cere FC Hermannstadt în schimbul atacantului croat, care a impresionat în acest sezon, în tricoul grupării din Sibiu. Marţi, Debeljuh a adus victoria cu Poli Iaşi, scor 3-2, şi a ajuns la 11 goluri în acest sezon, în 26 de apariţii în toate competiţiile pentru Hermannstadt.

Debeljuh şi-a petrecut cea mai mare parte a carierei în Italia. Ajuns la academia lui Torino la o vârstă fragedă a mai fost legitimat la Piacenza, Mantova şi AC Este 1920.

  • 11 goluri a marcat Debeljuh pentru Hermannstadt
  • 475.000 de euro este cota lui Debeljuh, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de
  • 2022 - până atunci mai are Debeljuh contract cu Hermannstadt

viewscnt
Articole similare
De la ciuperci murate si regele cazinourilor pana la cel mai bun din Turcia. "Mancam pe...