Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul momentului înainte de România - Elveţia, la FED Cup: "Nu voi juca. Trebuie să iau o pauză de 4-6 săptămâni"

Anunţul momentului înainte de România - Elveţia, la FED Cup: "Nu voi juca. Trebuie să iau o pauză de 4-6 săptămâni"

Tenis

Comentarii

Echipa României va întâlni, la 21 şi 22 aprilie, la Cluj-Napoca, reprezentativa Elveţiei, în barajul pentru Grupa Mondială a Cupei Federaţiei, în direct la Telekom Sport.

Elveţiencele nu vor putea conta pe cea mai bună jucătoare a lor, Belinda Bencic, locul 71 WTA. 

"Piciorul meu nu este deloc bine. Mă plimb în cârje, cu greu pot merge, este foarte dureros. Nu pot spune altceva. E oribil. Problema este la al treilea deget de la piciorul drept. Nu este o fractură de stres, aşa cum mulţi au scris.

Există lichid în jurul osului şi este foarte dureros. Deci nu pot să fac nimic şi trebuie să fiu răbdătoare. Cred că trebuie să fac o pauză de patru până la şase săptămâni. Depinde de cât de gravă este durerea. Este clar că nu pot juca mai devreme. Oricum, am anulat urmatoarele turnee", a declarat Belinda Bencic pentru publicaţia elveţiană Aargaue Zeitung.

Halep a lipsit de la precedenta întâlnire a naţionalei, împotriva Canadei (scor 3-1), disputată în februarie, tot la Cluj-Napoca, în Grupa Mondială II, din cauza unei accidentări suferite la Australian Open, însă a anunţat că va participa la acest duel. 

Afla mai multe despre: belinda bencicsimona haleptenisfed cuparomaniaelvetia 

viewscnt
Articole similare