Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul momentului pe piaţa transferurilor. Ce se întâmplă cu Erling Haaland: "E o bijuterie"

Anunţul momentului pe piaţa transferurilor. Ce se întâmplă cu Erling Haaland: "E o bijuterie"
Comentarii

Erling Haaland este atacantul momentului în Europa. Puştiul transferat de Borussia de la Salzburg în această vară s-a descurcat senzaţional la Dortmund încă de la primele sale apariţii, iar granzii din cele mai puternice campionate îl au în topul listei de transferuri.

Nu se pune problema însă ca Haaland să o părăsească pe Borussia în acest an, a anunţat chiar agentul său. "Erling Haaland e o bijuterie de fotbalist. E o plăcere să îl vezi jucând şi să observi cum creşte de la meci la meci.

Nimeni nu credea că se va adapta în Bundesliga şi în Champions League jucând pentru Dortmund atât de bine. Nu e uşor să te transferi din Austria în Germania şi să joci la un asemenea nivel. Încă mai are mult de muncă şi va rămâne la Dortmund oricât timp are nevoie. E un jucător al cărui progres e mai rapid decât ne imaginam. Nu îl văd plecând de la Dortmund în această vară", a declarat Mino Raiola.

Erling Haaland a fost cumpărat de Borussia Dortmund de la Salzburg în această iarnă, pentru doar 20 de milioane de euro. Norvegianul a înscris 12 goluri în 11 meciuri disputate în tricoul Borussiei.

 

Afla mai multe despre: haalandborussia dortmundmino raiola 

viewscnt
Articole similare