Experiențe împreună.
You are here:

Anunţul momentului! Un oficial de la CFR Cluj a spus ce se întâmplă cu Dan Petrescu:”În momentul de faţă, nu”

Anunţul momentului! Un oficial de la CFR Cluj a spus ce se întâmplă cu Dan Petrescu:”În momentul de faţă, nu”

Fotbal

Comentarii

Şansele ca Dan Petrescu să ajungă la CFR Cluj sunt foarte mici, o spune Marius Bilaşco, şeful departamentului de scouting al campioanei.

”În momentul de faţă eu nu cred (n.r. - că vine Petrescu la CFR) şi aduc şi argumente. Antrenorul echipei este Alin Minteuan, care a preluat echipa, chiar dacă pentru o perioadă scurtă, într-un moment delicat şi a reuşit să facă lucruri foarte bune. Are în continuare sprijinul conducerii.

Nu ştiu care va fi decizia pe viitor. Un antenor este ţinut în viaţă de rezultate. Este o mare provocare şi pentru el. Alin Minteauan face o treabă minunată. Eu nu văd de ce nu ar putea continua la echipă, a spus Bilaşco la Telekom Sport.

Bilaşco exclude zvonurile conform cărora Petrescu nu va ajunge la CFR din cauza unor garanţii cerute conducerii (bani de trasferuri, plata jucătorilor). ”Nu. N-are legătură. Aş vrea să lămuresc şi acest aspect pentru că au apărut tot felul de zvonuri. În momentul de faţă nu există nicio întârziere către jucătorii de la CFR Cluj.”

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe