Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul momentului vine din Italia! Care este situaţia reală a lui George Puşcaş la Palermo: ”Băiatul are calităţi incontestabile”

Anunţul momentului vine din Italia! Care este situaţia reală a lui George Puşcaş la Palermo: ”Băiatul are calităţi incontestabile”

Echipa națională

Comentarii

Fabrizio Lucchesi, directorul general al clubului Palermo a vorbit despre situaţia lui George Puşcaş, atacantul naţionalei de tineret a României.

Într-o declaraţie făcută pentru Corriere dello Sport, Fabrizio Lucchesi a explicat: ”Sunt foarte mândru că Puşcaş a atras atenţia la acest turneu final. Băiatul are calităţi incontestabile. Probabil că anul trecut ar fi putut juca mai mult, dar sunt mulţumit de felul cum a reacţionat şi de faptul că Europa fotbalistică îl are în vederi” a anunţat directorul general al clubului

Palermo aşteaptă o licitaţie pentru vârful naţionalei de tineret, unul dintre fotbaliştii cei mai vandabili din lot, după cum scrie presa italiană: ”Antrenorul Rădoi i-a dat multă încredere, astfel că George are posibilitatea să se exprime la adevărata sa valoare. Este un bun al clubului nostru, fie pleacă pe o sumă mare, fie rămâne la noi” a spus Lucchesi.

”Eu am vorbit destul de clar pentru toată lumea. Cine nu vrea să rămână la Palermo e liber să plece. Nu există niciun fotbalist netransferabil la noi. Dar fiecare are o sumă exactă în dreptul său” a mai completat directorul general al clubului Palermo. 

Afla mai multe despre: george puşcaş 

viewscnt
Articole similare