Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul mult aşteptat de fani. Iată când se reia fotbalul din Serie A. "În proporţie de 99%"

Anunţul mult aşteptat de fani. Iată când se reia fotbalul din Serie A. "În proporţie de 99%"

Serie A

Comentarii

Situaţia din Italia cunoaşte o ameliorare în ultimele săptămâni, în ceea ce priveşte pandemia de coronavirus, iar fotbalul se pregăteşte şi el să revină la normal.

Campionatul de fotbal al Italiei, întrerupt din cauza pandemiei, "se va relua 99% pe 13 iunie", a anunţat joi preşedintele Comitetului Olimpic Italian (CONI), Giovanni Malago, într-un interviu pentru Radio 2, citat de EFE.

"În proporţie de 99% Serie A se va relua pe 13 iunie. Mi se pare că se face tot posibilul pentru a reîncepe. Cât despre posibilitatea să se încheie, trebuie să ai un glob de cristal şi aceasta este părerea mea. Este un adevărat risc, însă pentru Serie A primul şi singurul obiectiv este să reînceapă. Aceasta e o mentalitate pe care eu nu o am, poate e un fapt cultural. Cred însă că în viaţă, chiar dacă eşti convins şi hotărât, trebuie să ai întotdeauna o alternativă, altfel rişti să compromiţi o situaţie deja foarte complexă", a declarat Malago.

Adunarea generală a cluburilor din Serie A anunţase miercuri că doreşte reluarea campionatului pe data de 13 iunie. Competiţia a fost întreruptă pe 9 martie din cauza pandemiei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare