Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul oficial al FCSB-ului despre Planic. Sârbul ar fi fost scos din lot după un scandal cu Gigi Becali

Anunţul oficial al FCSB-ului despre Planic. Sârbul ar fi fost scos din lot după un scandal cu Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Bogdan Planic (27 de ani) nu a jucat în victoria FCSB-ului cu Viitorul Constanţa, 2-1, fiind în afara lotului după un presupus scandal cu Gigi Becali. Narcis Răducan a lămurit situaţia sârbului.

"Planici a fost uşor accidentat înaintea returului din Portugalia şi azi efectiv simţea dureri. Antrenorul a decis să îl lase acasă în mod normal că dacă îl pierdem poate lipsi o lună. La gambă dacă nu mă înşel este zona unde are probleme. Şi este exclus să  plece, este unul din cei mai buni jucători ai echipei, nu se pune şi nu s-a pus problma să plece Planici de la echipă", a declarat Narcis Răducan după meciul cu Viitorul. 

Directorul sportiv al "roş-albaştrilor" a lămurit şi situaţia contractuală a sârbului: "Nu expiră înţelegerea în vară, are opţiune din partea clubului încă un an, deci nu există acest risc", a declarat Răducan despre presupusa plecare. 

Bogdan Planic joacă la FCSB din 2017, atunci când a fost transferat de la Vojvodina în schimbul a 300.000 de euro. În acest moment, fundaşul sârb valorează 2,3 milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com. 

Planic, scandal cu Gigi Becali. Sârbul ar putea pleca de la FCSB

Fanatik susţine că motivul pentru care Planic nu este folosit de FCSB în partida cu Viitorul nu ţine de vreo accidentare sau de lipsa formei sportive. Sursa citată scrie că că Planic s-a enervat extrem de rău şi a vrut să meargă direct la patronul Gigi Becali pentru a-i cere rezilierea contractului! Nervos după partida cu Guimaraes, fundaşul sârb a făcut scandal şi decisese să îi spună finanţatorului ce are pe suflet şi, ca final al discuţiei, să ceară încetarea raporturilor cu gruparea roş-albastră!

Odată ce a aflat de această situaţie, patronul FCSB-ului a luat decizia de a-l scoate din lot pe fundaşul central sârb. Becali este hotărât să nu mai tolereze nici o secundă de indisciplină în lotul echipei sale.

Afla mai multe despre: bogdan planicfcsb 

viewscnt
Articole similare