Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul oficial care a provocat stupoare pe internet. FOTO | Odegaard, la Manchester City! Explicaţia a stârnit hohote de râs

Anunţul oficial care a provocat stupoare pe internet. FOTO | Odegaard, la Manchester City! Explicaţia a stârnit hohote de râs

La Liga

Comentarii

Real Sociedad a anunţat, sâmbătă, de nicăieri, cedarea lui Martin Odegaard (21 de ani) sub formă de împrumut la Manchester City până la finalul sezonului. Bascii au postat un comunicat pe contul oficial de Twitter.

E ziua păcălelilor în Spania, iar fotbalul nu face excepţie. Cu câteva zile înainte de startul perioadei de transferuri, Real Sociedad a anunţat, printr-un comunicat postat pe pagina oficială de Twitter, că Martin Odeegard (21 de ani) a fost cedat sub formă de împrumut la Manchester City, în Anglia.  Anunţul a provocat stupoare pe reţelele sociale, până când situaţia a fost lămurită.

Pe 28 decembrie e ziua păcălelilor în Spania, #DiaDeLosInocentes, iar mulţi au căzut pradă anunţului, asta până când s-a aflat motivul din spatele apariţiei veştii. Odegaard, care face spectacol la Real Sociedad în campioantul Spaniei, nu va merge la Manchester City.

Norvegianul e împrumutat de la Real Madrid până la finalul sezonului 2020/2021. În actuala stagiune, Odegaard a marcat de patru ori şi a livrat cinci pase de gol în 16 meciuri jucate pentru basci. "Galacticii" l-au cumpărat Odegaard de la Stromsgodset în 2015, pentru aproximativ trei milioane de euro.

  • 50 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Martin Odegaard, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.


 

Afla mai multe despre: real sociedadmartin odegaardmanchester citytransfer 

viewscnt
Articole similare