Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul pe care niciun dinamovist nu ar fi vrut să îl audă! Mircea Rednic a băgat spaima în fosta sa echipă: ”Să vă ajutaţi voi, pe mine nu m-aţi susţinut”

Anunţul pe care niciun dinamovist nu ar fi vrut să îl audă! Mircea Rednic a băgat spaima în fosta sa echipă: ”Să vă ajutaţi voi, pe mine nu m-aţi susţinut”

Superliga

Comentarii

UTA a caşitgat play-out-ul Superligii după succesul cu FCU Craiova 1948, scor 3-1, iar Mircea Rednic a făcut show la flash-interviu.

În ultima etapă, UTA se va deplasa la Bucureşti pentru duelul cu Dinamo, partidă lipsită de miză pentru arădeni şi crucială pentru ”câini”. 

Dinamo are nevoie disperată de o victorie în faţa ”Bătrânei Doamne”, şi chiar dacă va obţine cele trei puncte, şansele grupării din Ştefan cel Mare să evite retrogradarea directă sunt aproape nule.

Mircea Rednic promite să îi facă viaţă grea lui Dinamo: ”Să vă ajutaţi voi, pe mine nu m-aţi susţinut!”

Mircea Rednic a tras concluziile la finalul jocului cu FCU Craiova 1948 şi i-a avertizat pe dinamovişti că nu va exista omenie în ultima etapă, deşi ”Puriul” a trăit momente memorabile pe banca echipei antrenate în prezent de Zeljko Kopic.

”Echipa a jucat bine. Băieţii au avut atitudine şi ambiţie. S-a văzut diferenţa. Am venit de departe, de la ”echipa care retrogradează prima, cu 34 de jucători”. Sunt un antrenor fericit. Încă nu s-a terminat, vrem 40 de puncte.

Văd ce se vorbeşte. Nu e cazul la noi. Lumea mă iubeşte aici şi cariera mea a renăscut. La Dinamo nu a mers. A fost şi vina mea pentru că am ales cu sufletul. Sunt profesionist. Să vă ajutaţi voi dacă nu aţi vrut să mă susţinuteţi!

Ăsta a fost obiectivul meu, primul loc în play-out. Am avut o perioadă mai proastă la început. Am avut susţinere de la conducere şi asta mi-a dat putere. Am pus suflet şi eram sigur că o să reuşesc.

Putem să facem lucruri frumoase aici. Avem şi un buget mic faţă de alţii. Am demonstrat şi vrem în play-off. Băieţii sunt disciplinaţi şi ambiţioşi. Antrenamentele sunt moderne. Se poate şi cu zâmbete pe buze.”, a declarat Mircea Rednic, la flash-interviu. 

Afla mai multe despre: utamircea rednicfcu craiova 1948dinamo 

viewscnt
Articole similare