Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul presei din Italia: ”ofertă monstruoasă” pentru Radu Drăguşin! Unde ar putea ajunge fotbalistul român

Anunţul presei din Italia: ”ofertă monstruoasă” pentru Radu Drăguşin! Unde ar putea ajunge fotbalistul român

Premier League

Comentarii

Radu Drăguşin (21 de ani) este unul dintre cei mai promiţători fundaşi centrali din Europa, în momentul de faţă.

Fotbalistul român este titular la Genoa, în Serie A, iar de curând a devenit om de bază şi în echipa naţională a României.

  • 8.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Radu Drăguşin, conform transfermarkt.de.

Radu Drăguşin, tot mai aproape de Premier League

Mai multe publicaţii italiene anunţă că Radu Drăguşin este tot mai aproape de mutarea în Premier League, iar Newcastle United este gata să pregătească ”o ofertă monstruoasă”: 40.000.000 de euro.

O sumă care ar putea-o determina pe Genoa să-l lase pe fotbalistul român să plece. În acelaşi timp, Drăguşin mai este dorit şi la alte două formaţii din Premier League - Tottenham şi Crystal Palace - însă Newcastle este decisă să-şi asigure serviciile fotbalistului român cu orice preţ.

Genoa are mari probleme în ofensivă în acest start de sezon în Serie A, aşa că Alberto Gilardino ar putea vedea cu ochi buni plecarea lui Radu Drăguşin, pentru o sumă de 40.000.000 de euro. Bani cu care ar putea să-şi întărească ofensiva, dar şi să găsească un om potrivit pentru a umple plecarea lui Drăguşin.

Italienii anunţă că transferul lui Radu Drăguşin la Newcastle ar urma să se realizeze în următoarea perioadă de mercato.

  • 5.500.000 de euro a costat transferul lui Radu Drăguşin la Genoa, de la Juventus Torino, în vara aceasta.

Drăguşin, remarcat şi de scouterii de la PSG şi Manchester United

Scouterii lui Manchester United şi PSG l-au remarcat pe Radu la partida pe care România a câştigat-o contra celor din Kosovo, scor 2-0, şi nu este exclus să apară surprize în iarnă sau vara viitoare.

Eu am urmărit meciul cu doi scouteri, pentru că în Serbia avem scouteri de la toate echipele de top din Europa. Am urmărit meciul cu un scouter de la Manchester United şi unul de la PSG.

Au fost şocaţi când l-au văzut pe Drăguşin. Au început să scrie pe caiet ceva, i-am întrebat ce scriu şi mi-au zis că nu mă interesează pe mine ce au văzut ei. Mi-au zis doar că nu ştiau că există aşa ceva în România”, a povestit impresarul sârb Zvonko Milojkovic

Afla mai multe despre: radu dragusinnewcastletottenhamcrystal palace 

viewscnt
Articole similare