Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul şocant al unui internaţional englez: "Vreau să mă retrag la... Burnley"

Anunţul şocant al unui internaţional englez: "Vreau să mă retrag la... Burnley"galerie foto

Premier League

Comentarii

Kieran Trippier (29 de ani) este un fotbalist împlinit. A jucat finala UEFA Champions League cu Tottenham, în sezonul trecut, iar în vară a semnat cu Atletico Madrid. Singura dorinţă rămasă este să se retragă din fotbal la Burnley.

Internaţionalul englez a devenit unul dintre cei mai buni fundaşi dreapta în perioada de patru ani petrecută la Tottenham, însă de Burnley îl leagă cele mai frumoase amintiri. 

Trippier nici măcar nu a crescut la echipa din Lancashire. El este un produs al academiei lui Manchester City, dar nu s-a impus în prima echipă şi sezoane la rândul a fost împrumutat la echipe din eşaloane inferioare. Până când a ajuns la Burnley şi clubul l-a transferat definitiv. În 2015, Spurs l-a cumpărat pentru doar 4,5 milioane de euro şi s-a dovedit a fi o afacere profitabilă, pentru că l-a vândut în 2019 cu 22 de milioane

  • 185 de meciuri a jucat Trippier pentru "The Clarets". 19 selecţii a adunat în naţionala Angliei 
  • 35 de milioane de euro este cota fotbalistului, potrivit transfermarkt.com

Perioada petrecută cu Sean Dyche i-a rămas în suflet fotbalistului: "Avem o relaţie foarte bună. Vorbim tot timpul despre familie, fotbal. Încă îmi spune că mă va aduce înapoi la un moment dat. 

Se va întâmpla cu siguranţă. 100% voi juca din nou pentru ei. Acesta este obiectivul meu, să mă retrag la Burnley. Vreau să joc la cel mai înalt nivel cât de mult mai pot, dar voi şti când e momentul potrivit", a spus Trippier, potrivit Sky Sports. 

Şi Dyche, omul care a făcut minuni la Burnley, pare că este nerăbdător să lucreze din nou cu fundaşul lateral. Manager-ul nu are jucători favoriţi, cu excepţia lui Trippier. 

Afla mai multe despre: kieran trippierpremier leagueburnley 

viewscnt
Articole similare