Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul surprinzător al unui antrenor tânăr din Liga 1: ”Mai stau 5 ani în antrenorat, după care mă las!”

Anunţul surprinzător al unui antrenor tânăr din Liga 1: ”Mai stau 5 ani în antrenorat, după care mă las!”
Comentarii

Mihai Teja (42 de ani) a declarat la finalul partidei Gaz Metan - Astra Giurgiu, că a trăit emoţii intense şi că se gândeşte să renunţe la antrenorat într-un asemenea context.

Gaz Metan Mediaş a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, formaţia Astra Giurgiu, în etapa a VII-a a play-out-ului Ligii I. Pentru Gaz Metan au marcat Horşia '60 şi Morar '90+1, iar pentru Astra a marcat Montini '89.

”Am trecut de la agonie la extaz în două minute. Am vorbit cu mai mulţi prieteni şi am zis că mai stau 5 ani în antrenorat după care mă las dacă mai am aşa emoţii şi aşa momente grele” a spus Mihai Teja, antrenorul formaţiei medieşene.

”Un meci urât, de luptă, salvat de finalul ăsta aşa dramatic. E vina mea 100% la golul celor de la Astra. Putea să se termine 1-0 dacă nu greşeam eu.  Nu cred că această victorie ne asigură în vreun fel rămânerea matematică în prima ligă. Ca să evităm barajul cred că mai avem nevoie de 3 puncte. Şi mai sunt două meciuri, trebuie să ne păstrăn concentrarea” a spus şi Răzvan Pleşca, după meci.

Afla mai multe despre: mihai tejarăzvan pleşca 

viewscnt
Articole similare