Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul unui conducător din fotbalul italian: "Nu ar trebui să ne gândim la reluarea campionatului, ci cum să supravieţuim. Acest virus este ciuma"

Anunţul unui conducător din fotbalul italian: "Nu ar trebui să ne gândim la reluarea campionatului, ci cum să supravieţuim. Acest virus este ciuma"
Comentarii

Preşedintele clubului Brescia, Massimo Cellino, a comparat pandemia de coronavirus cu una de ciumă şi a estimat că este imposibil ca sezonul fotbalistic să fie dus la bun sfârşit, informează AFP.

Preşedintele clubului Brescia: "Nu ar trebui să ne gâdim la reluarea campionatului, ci cum să supravieţuim. Acest virus este ciuma"

"Nu trebuie să ne gândim când vom reîncepe, ci la supravieţuire. Şi dacă vorbim de fotbal, totul trebuie amânat pentru sezonul viitor. Să fim realişti! Aceste virus este ciuma. Nu mai putem juca anul acesta. Unii nu-şi dau seama de ceea ce se întâmplă şi aceştia sunt mai răi ca virusul. Sezonul este terminat. Dacă cineva vrea titlul ăsta blestemat, să-l ia! Şi nu zic asta pentru că Brescia este ultima", a declarat el pentru Corriere dello Sport.

Campionatul Serie A este întrerup de la 9 martie, din cauza pandemiei de coronavirs. Italia este ţara europeană cea mai afectată cu peste 53.500 de cazuri de infectare şi aproape 5.000 de decese.

Ignorând acest pericol, cluburile Lazio şi Napoli intenţioneză să-şi cheme jucătorii a antrenamente, săptămâna viitoare.

 

Afla mai multe despre: bresciacoronaviruscovid 19 

viewscnt
Articole similare