Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţul uriaş făcut de WTA! Inevitabilul s-a produs, iar Simona Halep a tranşat o nouă bătălie în războiul cu Maria Şarapova!

Anunţul uriaş făcut de WTA! Inevitabilul s-a produs, iar Simona Halep a tranşat o nouă bătălie în războiul cu Maria Şarapova!

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep a învins-o doar o dată pe Maria Şarapova în cele opt confruntări directe avute de-a lungul carierei, cea mai dureroasă înfrângere fiind în finala de la Roland Garros din 2014. Totuşi, norocul pare să i se întoarcă Simonei.

De când Şarapova a revenit în circuitul WTA după ce şi-a ispăşit pedeapsa pentru dopaj, bilanţul întâlnirilor directe este 1-1, cu o victorie a rusoaicei la US Open, respectiv una a Simonei la Beijing.

Mai mult, începând cu această săptămână, Halep a câştigat o nouă bătălie importantă în duelul său cu Şarapova. Simona are în acest moment mai multe săptămâni petrecute în postura de lider mondial decât Maria Şarapova şi Kim Clijsters. 

Halep a preluat şefia în luna octombrie anul trecut, pierzând-o pentru scurt timp la începutul acestui an în favoarea lui Wozniacki. Sportiva noastră a revenit repede însă pe primul loc, iar din 26 februarie nimeni nu a mai dat-o la o parte. 

Afla mai multe despre: simona halepmaria sarapovateniswtakim clijsters 

viewscnt
Articole similare