Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apare o nouă forţă în Liga 1: ”O chestie fabuloasă, vin cu investiţii masive!” Sezonul viitor se anunţă incendiar: ”E destul de interesant”

Apare o nouă forţă în Liga 1: ”O chestie fabuloasă, vin cu investiţii masive!” Sezonul viitor se anunţă incendiar: ”E destul de interesant”

Superliga

Comentarii

Mihai Rotaru susţine că este nerăbdător ca rivala din oraş, FCU Craiova, să urce în Liga 1. Acţionarul principal al Universităţii Craiova spune că acest derby va produce audienţe foarte mari, mai ales că şi FCU a anunţat că are buget nelimitat şi se va întări considerabil.

FCU Craiova este pe primul loc în play-off-ul Ligii 2 şi sunt şanse mari să promoveze. Dacă echipa lui Adrian Mititelu va ajunge la această performanţă, în Liga 1 ne vom întâlni cu o situaţie atipică.

FCU Craiova şi Universitatea Craiova, două echipe care se consideră urmaşele Craiovei Maxima, se vor duela în Liga 1. Între cele două echipe există o rivalitate uriaşă şi Mihai Rotaru spune că această încrâncenare va aduce mult interes în jurul acestui meci.

În plus, FCU îşi propune să se întărească serios pentru Liga 1 şi Rotaru spune că a auzit că echipa lui Adrian Mititelu ”are buget nelimitat”.

FCU Craiova, buget nelimitat? ”Vine cu investiţii masive”

În acest moment, FCU Craiova ocupă primul loc în play-off-ul Ligii 2 şi este una dintre favoritele la promovare. Însă Mihai Rotaru spune că FCU Craiova nu se va mulţumi doar cu ideea de a juca în Liga 1.

Acţionarul majoritar al Universităţii Craiova susţine că FCU se va baza pe un buget foarte mare şi va încerca să se bată pentru primele locuri. În plus, în ciuda rivalităţii, Mihai Rotaru susţine că un duel U Craiova - FCU Craiova ar putea deveni un reper pentru fotbalul românesc.

”Foarte interesant, e foarte bine venit un astfel de duel. Gândiţi-vă ce rating va face un meci între cele două echipe. Va fi o chestie fabuloasă, cred că va bate şi FCSB - CFR sau Craiova - CFR. E o echipă cu buget nelimitat, din ce am înţeles, o echipă care vine cu investiţii masive. E destul de interesant”, a spus Rotaru la Pro X.

Mircea Bornescu (40 de ani), team managerul de la FC U Craiova 1948, susţine şi el că FCU Craiova beneficiază de cele mai bune condiţii şi este o adevărată forţa în fotbalul românesc: ”Suntem între primele 3 din Liga 1, din punctul de vedere al situaţiei financiare [...] Avem un buget nelimitat”.

Afla mai multe despre: mihai rotaru 

viewscnt
Articole similare