Experiențe împreună.
You are here:

Apare o super forţă în Liga 1. Dragomir, uluit: ”Va fi numărul 1 detaşat”. Un nume uriaşă urmează să preia echipa. EXCLUSIV

Apare o super forţă în Liga 1. Dragomir, uluit: ”Va fi numărul 1 detaşat”. Un nume uriaşă urmează să preia echipa. EXCLUSIV

Liga 1

Comentarii

Dumitru Dragomir susţine că în Liga 1 va apărea o nouă forţă, care le va pune mari probleme CFR-ului, FCSB-ului şi Craiovei. Fostul preşedinte al LPF este impresionat de proiectul la care Gică Hagi lucrează, în care Farul şi Viitorul ar urma să fuzioneze.

În această perioadă se discută despre unul dintre cele mai interesante proiecte din ultimii ani. Gică Hagi şi Ciprian Marica pun la cale fuziunea dintre Viitorul Constanţa şi Farul. Noua echipă ar urma să joace în Liga 1 şi se va numi Farul Constanţa.

Practic, Viitorul va fi ”rebotezată” şi va purta numele de Farul, un brand mult mai puternic şi mult mai cunoscut, care se bucură de o masă mai mare de suporteri. Noua echipă ar urma să fie antrenată de un nume uriaş în fotbalul nostru şi în cel mondial, Gică Hagi.

Apare o super forţă în Liga 1. Dragomir: ”Va fi un succes total”

Dumitru Dragomir este de părere că o fuziune între Farul şi Viitorul ar produce o super forţă în Liga 1. Fostul preşedinte al LPF susţine că Gică Hagi a construit deja la Viitorul baza unui club foarte modern, cu facilităţi şi mod de lucru occidentale.

Acum, odată cu această fuziune, Gică Hagi ar beneficia şi de forţa brandului Farul şi asistenţa la meciuri ar creşte considerabil. Direct proporţionarl ar creşte şi veniturile clubului:

”(Despre fuziunea Farul - Viitorul) Dacă pot să facă treaba asta, fac un stadion la Constanţa trăznet, iar baza de antrenament a lui Hagi e de nivel mondial. Atunci vor avea si spectatori foarte mulţi şi o bază de antrenament pusă la punct. Va fi un succes total.

Va fi numărul 1 în România, detaşat în România, pentru că la Hagi, la bază, e şi un hotel cu cantina, cantonamentul, totul pus la punct. Iar primăria poate să susţină partea de organizare, masă, casă, medicamentaţie, terenuri, ce sunt bani mulţi, dar e legal să facă asta”, a declarat Dumitru Dragomir pentru Telekom Sport.

Gică Hagi, numele uriaş care ar urma să fie antrenorul Farului

Farul Constanţa este echipa de suflet a lui Gică Hagi. Aici s-a format şi aici a debutat la seniori. Ambiţia ”Regelui” fotbalului românesc este să facă din Farul o forţă a Ligii 1.

Tocmai de aceea este gata să revină pe bancă, deşi a declarat în mai multe rânduri că vrea să antreneze o echipă puternică din străinătate. Farul Constanţa ar avea astfel un antrenor care este un nume uriaş în istoria fotbalului mondial.

Dragomir spune că a auzit şi el că Gică Hagi ar urma să fie antrenorul Farului şi susţine că ar fi o decizie foarte inspirată:

”(Că Hagi va fi antrenorul Farului) Aşa am auzit şi eu, e bine să se apuce iar de antrenorat Hagi, că ştie bine meseria asta, asta e o meserie, nu e şcoală de diplomaţi”, a mai spus Dragomir.

viewscnt
Articole similare
Cel mai ciudat gol al sezonului! Nu îți vine să crezi cum a intrat mingea în...