Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apariţie de ultim moment în lotul FCSB-ului. Gigi Becali s-a felicitat pentru transfer: ”Doar aşa fac bani din fotbal”

Apariţie de ultim moment în lotul FCSB-ului. Gigi Becali s-a felicitat pentru transfer: ”Doar aşa fac bani din fotbal”

UEFA Europa League

Comentarii

Situaţia de la meciul cu Slovan Liberec, când FCSB a avut nu mai puţin de 15 jucători infectaţi cu virusul COVID-19, a dus la apriţia lui Adrian Şut pentru prima dată în echipa lui Gigi Becali. Şut a fost transferat de Gigi Becali în urmă cu un an, dar a rămas sub formă de împrumut la Academica Clinceni.

La meciul cu Slovan Liberec, pierdut cu 2-0, FCSB a avut lotul decimat de virusul COVID-19. Nu mai puţin de 15 jucători s-au infectat cu noul coronavirus. Gigi Becali a încercat să caute rapid soluţii, a transferat trei jucători, dar l-a forţat şi pe Adrian Şut, cel care a bifat astfel primul meci cu FCSB. 

Adrian şut, apariţie de ultim moment în lotul FCSB-ului

Mijlocaşul de 21 de ani a fost cumpărat vara trecută de la Academica Clinceni, unde a rămas însă sub formă de împrumut. Adrian Şut a venit la FCSB înainte de startul acestui sezon, dar încă nu apucase să debuteze. Motivul? Adrian Şut a fost accidentat şi a avut nevoie de o pauză pentru refacere. Astfel, chiar dacă s-a transferat pe 10 august la FCSB, nu apucase încă să debuteze.
Dar situaţia de la meciul cu Slovan Liberec a dus la apariţia sa în lot, în ultimul moment. Cei de la FCSB n-au mai avut răbdare şi l-au trecut pe lotul UEFA, deşi nu este 100% refăcut. Mai mult, a fost integralist şi a avut o evoluţie destul de bună. În aceeaşi situaţie a fost şi Soiledis, care a revenit după o accidentare. La final, Pintlii le-a mulţumit pentru sacrificiu: ”Nu am avut, erau doar copii. Am vorbit cu ei, au zis că vor să joace. Le mulţumesc, chiar sunt incredibili. Şut după două luni, Soiledis după trei luni şi jumătate. Au jucat 90 de minute, incredibil”.

Cine este Adrian Şut, jucătorul care a apărut în ultimul moment în lotul FCSB-ului

Născut în Cociuba Mare, Bihor, Adrian Şut a debutat în Liga 1 pentru Târgu Mureş, pe 2 mai 2016. Doar ce împlinie 17 ani atunci. A jucat ulterior pentru Unirea Jucu, Pandurii şi Academica Clinceni. În vârstă de doar 21 de ani, este component al naţionalei de tineret şi este considerat un mare talent al generaţiei sale. 
Gigi Becali l-a remarcat şi l-a transferat în vara trecut, în baza relaţiilor bune pe care le are cu Academica Cliceni: ”L-am luat pe Şut, gata. Doar tineri iau dacă vreau să fac bani din fotbal”, s-a felicitat Gigi Becali în momentul transferului. 
”Ştiam că va fi transferat la FCSB. Erau discuţii. Este un jucător important pentru noi, mai ales că este un jucător U21. E un jucător de care m-am folosit tot campionatul trecut, a făcut-o foarte bine, a crescut foarte mult”, a spus Ilie Poenaru în momentul în care Adrian Şut a fost transferat de FCSB.
Adrian Şut a fost lăsat să joace încă un sezon la Academica Cliceni şi în vara care tocmai s-a încheiat a venit la FCSB. A fost accidentat şi nu apucase să debuteze pentru noua sa echipă, dar apariţia surprinzătoare în lotul pentru meciul cu Slovan Liberec i-a adus şi primul meci la FCSB. 

Afla mai multe despre: adrian sut 

viewscnt
Articole similare