Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apel disperat al jucătorilor de la Viitorul. Benzar: "E incredibil, nu înţeleg de jucăm atât de des, eu am întindere"

Apel disperat al jucătorilor de la Viitorul. Benzar: "E incredibil, nu înţeleg de jucăm atât de des, eu am întindere"

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul s-a impus cu 3-0 în deplasarea de la Poli Iaşi, iar acum a venit la două puncte în spatele Astrei, prima echipă aflată deasupra locurilor de baraj.

"Este un program infernal şi nu e uşor, pentru că facem foarte mulţi kilometri, ştiu că toata lumea o să zică acum că asta e meseria noastră, dar e greu, nu e uşor. Asta e viaţa, câteodată eşti sus, cateodata cazi, nu conteaza de cate ori cazi, conteaza cum te ridici" , a declarat antrenorul Viitorului, Cătălin Anghel.

"Ne bucurăm foarte mult că am obţinut cele 3 puncte, aveam nevoie de victoria asta pentru încredea noastră, pentru că nu suntem pe un loc unde ne am fi dorit la începutul campionatului să fim. Daca nu câştigăm cu Dinamo duminică, nu mai are rost această victorie" , a spus Andrei Ciobanu.

"Ne bucurăm că am marcat repede si că ne-am făcut meciul mai uşor. Sunt sigur că dacă punem în practică ce facem la antrenament o să reuşim să ne salvăm. Nu înţeleg cum de avem 4 meciuri în 10 zile. Este incredibil, eu joc cu întindere, colegii mei la fel, nici nu ai timp să te recuperezi, nu ai timp să te antrenezi.

Acum suntem la Iaşi, mâine suntem la Sibiu, apoi la Constanţa. E dificil, dar ce ne am dori noi, fotbalistii, este sa se ţină cont şi de sănătatea noastra, pentru că nu ai timp să te refaci. Intrăm în teren că se vrea să intrăm în teren, dar trebuie să şi poţi să joci meciul" , a declarat Romario Benzar.

Afla mai multe despre: benzar 

viewscnt
Articole similare