Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apel disperat al unui fost jucător de la Barcelona: "Domnilor, de ce nu mă lăsaţi să joc?!". Motivul este incredibil

Apel disperat al unui fost jucător de la Barcelona: "Domnilor, de ce nu mă lăsaţi să joc?!". Motivul este incredibil

Diverse

Comentarii

Un fost fotbalist crescut de FC Barcelona nu poate juca pentru Reus, formaţia de ligă secundă spaniolă cu care s-a înţeles. Acesta face un apel disperat în cotidianul AS către reprezentanţii La Liga.

Isaac Cuenca s-a înţeles cu formaţia CD Reus, dar nu poate fi înscris pentru noul sezon competiţional: "La Liga nu permite înscrierea mea pentru că oamenii de acolo nu cred ca eu voi câştiga salariul minim din Segunda Division. Dacă vine un club şi anunţă că mă plăteşte cu 500 de mii pe an, probabil că ar crede şi m-ar lăsa să joc. Oamenii ăştia dau dovadă de o incoerenţă monumentală" explică Isaac Cuenca ăentru cotidianul AS.

"Clubului Reus i s-a transmis că pot înscrie orice alt jucător, dar pe mine nu. Domnilor, demonstraţi ceva! Arătaţi de ce nu sunt lăsat să joc. De ce nu mă lăsaţi să joc fotbal?! Trăiesc o situaţie ireală pe care n-o înţeleg sub nicio formă. Sper că se va rezolva. Până atunci mă simt ca un om trimis la închisoare, fără să comit un delict. Nu mă poate sancţiona nimeni pentru ceva ce n-am făcut. Ei spun doar atât: un jucător ca Isaac Cuenca nu va avea acel salariu. Se simt înşelaţi cu ceva. Dar cu ce?! Nimeni nu a făcut nimic" mărturiseşte fostul fotbalist al Barcei.

Ajuns la 27 de ani, Cuenca este născut chiar la Reus, motiv pentru care vrea să evolueze pentru echipa din oraşul său natal. Format la juniorii Barcelonei, Cuenca a evoluat la gruparea catalană în 30 de meciuri şi a marcat 4 goluri. În cariera sa a mai trecut pe la Ajax, Deportivo la Coruna, Bursaspor, Granada şi Hapoel Beer Sheeva.

Cuenca are patru trofee câştigate în cariera sa în Spania cu Barcelona, în Olanda cu Ajax şi în Israel cu Beer Sheva.

Afla mai multe despre: isaac cuencafc barcelonala liga 

viewscnt
Articole similare