Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apelul lui May Mahlangu către fosta echipă: ”Aş fi încântat să revin. Dinamo este totul”

Apelul lui May Mahlangu către fosta echipă: ”Aş fi încântat să revin. Dinamo este totul”
Comentarii

May Mahlangu este liber de contract după despărţirea de Ordabasy, din Kazakhstan. Într-un interviu oferit în ţara natală, sud-africanul a dezvăluit că ar fi încântat să se întoarcă la DInamo.

May Mahlangu este unul dintre jucătorii străini care a impresionat la Dinamo în ultimii ani. Sud-africanul a jucat în Ştefan cel Mare între 2016 şi 2018, înainte de a fi vândut la Ludogoret, pentru 500.000 de euro. Însă, în Bulgaria, mijlocaşul nu a putut să se impună.

Fotbalistul cu 19 apariţii pentru selecţionata Africii de Sud a fost trimis în Kazakhstan, la Ordabasy Shymkent, mai întâi sub formă de împrumut, înainte de a semna definitv, din postura de jucător liber de contract. După doi ani şi jumătate petrecuţi în Kazakhstan însă, mijlocaşul a rămas din nou fără echipă.

Revenit în ţara natală, Mahlangu a oferit un interviu, în care a vorbit despre posibilitatea unei reveniri la Dinamo. Sud-africanul a dezvăluit că iubeşte atât ţara, cât şi echipa şi că ar fi încântat să se întoarcă în Ştefan cel Mare, în ciuda problemelor financiare de la club.

Apelul lui May Mahlangu către fosta echipă

Mă antrenez acasă, singur. Caut un club care să mă aprecieze. Da, am primit (n.r. oferte). Doar că deocamdată nu sunt ce doresc. E posibil, de ce nu? M-aş întoarce. Da, aş fi încântat să revin. România este o ţară atât de calduroasă, la fel şi cultura sa.

Familiei mele îi place foarte mult acolo. Dinamo e viaţa, e totul. Sunt mândru că am dat tot ce aveam şi îmi pare rău de problemele de acolo. Iubesc provocările, despre asta este fotbalul”, a declarat Mahlangu, conform kickoff.com.

Afla mai multe despre: dinamomay mahlangu 

viewscnt
Articole similare