Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apelul Rapidului către autorităţi. Giuleştenii vor fanii în tribune în cursa pentru promovare: "Forţa noastră stă în suporteri"

Apelul Rapidului către autorităţi. Giuleştenii vor fanii în tribune în cursa pentru promovare: "Forţa noastră stă în suporteri"

Rapid

Comentarii

Rapid are un start perfect de sezon şi se poate lăuda cu trei victorii în primele trei etape din noua stagiune a Ligii a II-a.

După victoriile cu Viitorul Târgu Jiu, cu Pandurii Târgu Jiu şi cu CSM Slatina, Rapid dă primul mare test în cursa pentru promovare la finalul acestei săptămâni.

Sâmbătă, de la ora 14:30, în direct la Telekom Sport 1, la Buftea, giuleştenii vor juca împotriva celor de la Turris Turnu Măgurele, care au obţinut patru puncte în primele trei etape din noul sezon.

"Aş vrea la toate disciplinele sportive să vină din nou suporterii la stadion şi mai ales că vorbim de fotbal, e cel mai iubit sport din România şi ai ocazia să vii să fii lângă echipă.

Simţim lipsa suporterilor, au şi ei de suferit foarte mult pentru că nu e uşor să stai în faţa televizorului în loc să vii la stadion şi să îţi vezi favoriţii la muncă. Noi ne gândim că ei sunt acolo, alături de noi, considerăm că sunt în tribune, alături de noi, îi cunosc foarte bine, ei ne vor susţine şi la bine, şi la rău.

Pentru noi fiecare meci este cu o încărcătură specială şi fiecare meci e tratat cu maximă seriozitate, în speţă cel cu Turris. E un meci la fel de important ca toate celelalte care au fost şi care vor mai veni. Aici, în Regie, ne simţeam bine ca loc, ca poziţionare a stadionului, aproape de Giuleşti, dar gazonul nu arată tocmai bine şi asta nu numai pentru noi, ci şi pentru adversari" , a declarat antrenorul Rapidului, Adrian Iencsi.

"Pe noi ne afectează foarte tare faptul că jucăm fără spectatori, pentru că Rapidul se identifică cu suporterii, Rapid înseamnă suporteri şi forţa noastră stă în suporteri. Pe noi ne afectează foarte tare că nu sunt alături de noi. Suporterii noştri sunt foarte fanatici, dar cred că ar respecta regulile de distanţare doar ca să fie alături de echipă şi să reuşească să o susţină" , a spus Virgil Drăghia.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare