Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apelul unui fost stelist către conducerea Dunării: "Sperăm să ne luăm şi salariile, că de-asta muncim!”

Apelul unui fost stelist către conducerea Dunării: "Sperăm să ne luăm şi salariile, că de-asta muncim!”

Dunarea Calarasi

Comentarii

Dinamo a fost învinsă, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0, de echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a opta a play-out-ului Ligii I.

Singurul gol al meciuluia  fost marcat de Ammari în minutul 70 pentru gruparea călărăşeană. Titular în echipa lui Alexa, Gabi Iancu a evoluat până în minutul 85 şi a ratat o ocazie mare de gol.

”Este foarte importantă această victorie. Ne dă aripi, rezulatul a fost unul corect şi muncit” a explicat Iancu la microfonul Telekom Sport. ”Am avut o ambiţie mai mare decât Dinamo şi sper să o ţinem tot aşa, să nu mai pierdem puncte” a mai adăugat fostul jucător de la FCSB.

”Îmi pare rău că nu am marcat, dar norocul meu este că a dat Amari gol, pentru că altfel, toată presiunea era pe mine. Asta e, sper ca la următorul meci să marchez şi să luăm trei puncte. Pentru noi acest meci a fost extrem de important. Hermannstadt a pierdut, astfel că era important să luăm trei puncte, sau măcar un punct” a mai spus Iancu pentru Telekom Sport.

Atacantul Dunării a făcut şi un apel către conducerea clubului la finalul interviului: ”Sperăm să ne luăm şi salariile şi banii pe care îi avem de primit, pentru că d-asta muncim şi va fi bine pe viitor. Trebuie să jucăm cum am jucat astăzi”.

Afla mai multe despre: gabi iancudunărea călăraşi 

viewscnt
Articole similare