Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aproape 2.000 de mesaje potenţial abuzive pe Twitter în perioada Euro-2020, avându-i ca ţinte pe Sancho, Saka, Rashford şi Sterling

Aproape 2.000 de mesaje potenţial abuzive pe Twitter în perioada Euro-2020, avându-i ca ţinte pe Sancho, Saka, Rashford şi Sterling

EURO 2020

Comentarii

Asociaţia Fotbaliştilor Profesionişti din Marea Britanie a anunţat că în perioada Campionatului European pe Twitter s-au postat aproape 2.000 de medaje abuzive având ca ţinte jucători.

S-au analizat în total peste 850.000 de tweet-uri. Dintre acestea 1.913 au fost semnalate ca fiind potenţial abuzive, avându-i ca ţinte în special pe Jadon Sancho, Bukayo Saka, Marcus Rashford şi Raheem Sterling. 167 de mesaje au fost catalogate drept “de mare risc”.

Dintre tweet-urile abuzive, multe au fost şterse între timp. Conturile nu au fost suspendate permanent de Twitter, adaugă PFA. Cele mai multe mesaje abuzive s-au postat în legătură cu finala Euro.

Italia, campioană la EURO 2020

Reprezentativa Italiei a câştigat, duminică seară, pe Stadionul Wembley din Londra, Campionatul European de fotbal, învingând în finală Anglia, scor 3-2 în urma loviturilor de departajare. Pentru Italia este al doilea trofeu continental, după cel obţinut în 1968.

Pentru englezi a deschis scorul Luke Shaw, în minutul 2. Este cel mai rapid gol înscris vreodată într-o finală de Euro.Italienii au egalat prin Bonucci, în minutul 67. Bonucci este cel mai în vârstă jucător care a înscris într-o finală de Euro (34 de ani, 71 de zile). La finalul prelungirilor, s-a trecut la loviturile de departajare, scorul fiind 1-1.

La loviturile de departajare, pentru Italia au marcat Berardi, Bonucci şi Bernardeschi. Au ratat Belotti şi Jorginho. Pentru Anglia au marcat Kane şi Maguire. Au ratat Rashford, Sancho şi Saka.

Afla mai multe despre: sterling-euro 2020-rasism 

viewscnt
Articole similare