Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Aproape am semnat!” Adrian Mutu se află în Craiova şi îşi negociază contractul

„Aproape am semnat!” Adrian Mutu se află în Craiova şi îşi negociază contractul

Superliga

Comentarii

Adrian Mutu (42 de ani) este liber de contract, iar Adrian Mititelu l-ar dori la echipa lui.

„Aproape am semnat!” Adrian Mutu se află la Craiova şi îşi negociază contractul cu FC U Craiova

Din primele informaţii, Mutu se află în Craiova şi a dat detalii importante de acolo.

„Da, este Craiova, ”aproape” am semnat. E vorba despre o înţelegere pe doi ani!”, a fost prima reacţie a lui Mutu, în exclusivitate pentru Playsport.

FC U Craiova a promovat în primul eşalon al fotbalului românesc, iar patronul oltean are planuri mari cu echipa. Mititelu îşi doreşte să se califice din primul an în play-off-ul Ligii 1.

Fostul decar al naţionalei a rămas liber de contract după ce înţelegerea lui cu FRF a expirat. Mutu a fost selecţioner la echipa U21 a României.

Ce spune Burleanu despre Mutu:

Răzvan Burleanu a dezvăluit că este puţin probabil ca Mutu să se întoarcă la FRF, deoarece are mai multe oferte de la echipe de club.

„Şansele de a continua sunt foarte mici, are multe oferte, inclusiv din străinătate. În jurul datei de 1 iulie trebuie să cunoaştem numele npului selecţioner. El discută cu directorul tehnic, mereu şi-a dorit să antreneze o echipă de club. Adi este un antrenor profesionist, dedicat munceşte mult şi foarte priceput. Sunt încrezător că va face treabă bună la orice club dacă va avea linişte şi nu va avea nicio imixtitudine în munca lui", a declarat Burleanu, într-o conferinţă de presă.

Ce buget va avea Adrian Mutu la FCU Craiova

Adrian Mutu este una dintre marile speranţe din noul val de antrenori. Fostul mare atacant al Fiorentinei a reuşit să califice naţionala de tineret la Campionatul European, unde a făcut o figură frumoasă într-o grupă cu Germania, Olanda şi Ungaria. România U21 a terminat la egaltiate de puncte cu primele două echipe, dar a ratat calificarea din cauza golaverajului.

Bugetul de care se va bucura Adi Mutu la FCU Craiova este unul destul de mare pentru Liga 1. Potrivit lui Adrian Mititelu jr., fiul patronului lui FCU Craiova, echipa ar urma să aibă un buget de aproximativ 6 milioane de euro.

Afla mai multe despre: u craiova 1948adrian mutufrfmititelu 

viewscnt
Articole similare