Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aproape campion în La Liga, Zidane s-a enervat: ”M-am săturat! Toată lumea vorbeşte de arbitraje. Vă cer să respectaţi Real Madrid!”

Aproape campion în La Liga, Zidane s-a enervat: ”M-am săturat! Toată lumea vorbeşte de arbitraje. Vă cer să respectaţi Real Madrid!”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a învins, duminică, în depalsare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Athletic Bilbao, în etapa a XXXIV-a a campionatului spaniol de fotbal LaLiga.

Real s-a impus din nou în urma unei lovituri de la 11 metri. Sergio Ramos a marcat golul din minutul 73, iar presa catalană a semnalat încă o victorie a madrilenilor obţinută cu ajutorul VAR-ului.

Zidane s-a enervat după meci: ”Câştigăm pentru că jucăm bine. Nimeni nu ne poate lua asta. La faza lui Sergio, nu am vorbit cu el, nici cu Marcelo. Sunt oameni care îşi fac treaba şi trebuie să o respectăm. Noi trebuie să ne-o facem pe a noastră: fotbal şi atât! M-am săturat de polemică, mereu vorbim doar despre asta. Ai zice că Real Madrid câştigă doar cu ajutorul arbitrilor. Nu e deloc aşa! Vă cer să respectaţi Real Madrid! Arbitrul a văzut faza şi a dictat penalty, atât!” a tunat Zidane, după meci.

În urma acestui succes, al şaptelea la rând, şi cu patru runde rămase de jucat, Real Maddrid a acumulat 77 de puncte, şapte peste FC Barcelona, care evoluează, duminică, de la ora 23.00, în deplasare, cu Villarreal, în această etapă.

Afla mai multe despre: zinedine zidanereal madrid 

viewscnt
Articole similare