Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Aproape retrogradată, Poli Iaşi nu îşi pierde speranţa: ”Noi încercăm să luptăm până la capăt!”

Aproape retrogradată, Poli Iaşi nu îşi pierde speranţa: ”Noi încercăm să luptăm până la capăt!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Dinamo a învins, miercuri, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a şasea a play-out-ului Ligii I. Pentru dinamovişti este al treilea succes consecutiv, după 2-0 cu FC Voluntari şi 2-1 cu FC Viitorul.

Sorescu si Morsay au marcat pentru Dinamo, în timp ce Zajmovic a înscris pentru formaţia gazdă. Jucătorii dinamovişti au avut şi la această partidă, la fel ca la meciul cu FC Viitorul, promisă din partea suporterilor acţionari o primă de victorie de 15.000 de euro.

La finalul jocului, antrenorul ieşenilor, italianul Nicolo Napoli, a explicat:

”Am pierdut un meci, dar cred că prima repriză a fost foarte bună. Partea a doua am făcut greşeli, iar golul de 2-1 vine după un fault în atac. Băieţii au jucat bine în special în prima repriză. E şi puţină oboseală la mijloc, nu e uşor să joci din trei în trei zile. A fost un cadou din partea noastră, o greşeală, dar îi felicit pe băieţi pentru că au jucat bine. Absenţe sunt, dar acesta este lotul şi încercăm să facem lucrurile cât mai bine. Noi încercăm să luptăm până la capăt” a spus tehnicianul italian.

Afla mai multe despre: poli iaşinicolo napoli 

viewscnt
Articole similare