Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Apus de carieră pentru Andy Murray? Fostul lider mondial s-a retras de la US Open

Apus de carieră pentru Andy Murray? Fostul lider mondial s-a retras de la US Open

Tenis

Comentarii

Andy Murray a ratat revenirea în competiţia de simplu după şapte luni. Azi noapte, scoţianul a fost învins în primul tur la Cincinnati de francezul Richard Gasquet, scor 6-4, 6-4. Ajuns la 32 de ani, Murray se confruntă cu probleme medicale.

Murray, fost număr 1 mondial, în prezent pe locul 222, revenise deja în competiţia de dublu, câştigând turneul de la Queen's, alături de spaniolul Feliciano Lopez.

La 14 ianuarie, Andy Murray a fost învins de spaniolul Roberto Bautista, la Openul Australiei, într-un meci în care a jucat cu mari dureri la şold, el fiind supus apoi unei intervenţii chirurgicale.

După eşecul cu Gasquet, Murray a anunţat că nu va participa la US Open, unde era beneficiarul unui wild-card.

"Dacă aş fi acceptat wild card-ul şi nu aş fi jucat, atunci ar fi apărut tot felul de întrebări în legătură cu şoldul meu. De ce am reunţat, dacă este ceva în neregulă? Care problema? Nu, am deci să nu joc, deoarece, deşi m-am simţit bine astăzi pe teren din punct de vedere fizic, la finalul meciului mi-am simţit picioarele ca fiind destul de grele, iar acest lucru nu se va schimba în următoarele săptămâni", a declarat Andy Murray pentru site-ul ATP. 

Afla mai multe despre: andy murrayatpus open 

viewscnt
Articole similare