Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ar arăta ca un jucător al naibii de bun!" Fotbalistul care ar transforma-o pe Liverpool în echipa pefectă: Klopp are bagheta magică

"Ar arăta ca un jucător al naibii de bun!" Fotbalistul care ar transforma-o pe Liverpool în echipa pefectă: Klopp are bagheta magică

Liverpool

Comentarii

Granit Xhaka (27 de ani) ar arăta că e un fotbalist "al naibii de bun" sub comanda lui Jurgen Klopp, la Liverpool, crede fostul star al "Cormoranilor", Danny Murphy. Mijlocaşul e în scandal cu fanii lui Arsenal, iar preferatul lui Unai Emery are viitorul incert. A stat o vreme departe de primul "11", dar odată cu numirea lui Mikel Arteta ca antrenor al trupei de pe Emirates lucrurile s-au schimbat şi a revenit printre titulari.

Xhaka e la Arsenal din 2016, dar se află într-o perioadă mai puţin bună a experienţei sale pe Emirates Stadium. Danny Murphy îi ia apărarea elveţianului, despre care spune că echipa nu-l ajută să-şi expună calităţile la adevăratul potenţial. Murphy crede că Granit Xhaka ar arăta ca "un fotbalist al naibii de bun" dacă ar fi antrenat de Jurgen Klopp, neamţul care a transformat-o pe Liverpool în campioana Europei şi a lumii.

"Dacă Xhaka era la Liverpool, cu Henderson şi Fabinho, ar fi arătat ca un jucător al banii de bun! Are calităţi tehnice bune, pasează bine şi trage bine la poartă. Când joacă într-o echipă care se chinuie, devine pasiv. Este o dilemă a lui Mikel Arteta, deoarece conduce o echipă care trebuie puţin lucrată!", a spus Danny Murphy, conform Talk Sport, citat de Goal.

La Arsenal din 2016, Xhaka a strâns 152 de meciuri pentru "tunari", 11 goluri şi 17 pase de gol! Mijlocaşul venit de la Borussia Monchengladbach şi-a trecut în palmares o Cupă a Angliei, o Supercupă a Angliei şi a fost numit fotbalistul anului pe Emirates în 2017.

Afla mai multe despre: granit xhakadanny murphyjurgen kloppliverpoolarsenal 

viewscnt
Articole similare