Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ar da bani de la el să se răzbune pe Messi!" Declaraţii incendiare: un SUPER STAR al fotbalului se auto-propune la Real Madrid

"Ar da bani de la el să se răzbune pe Messi!" Declaraţii incendiare: un SUPER STAR al fotbalului se auto-propune la Real Madrid

Real Madrid

Comentarii

Paolo Dybala poate ajunge la Real Madrid. Presa spaniolă a pus mâna pe nişte declaraţii incendiare ale anturajului fotbalistului.

Paolo Dybala la Real Madrid nu mai pare un transfer ştiinţifico-fantastic. Argentinianul pare să devină favoritul conducerii blanco pentru a ocupa flancul drept pe care din vară îl va lăsa liber Gareth Bale în ofensiva merengue.

Paolo Dybala la Real Madrid? Anturajul său, declaraţii războinice

Aproximativ 85 de milioane de euro ar trebui să plătească Florentino Perez pentru a-l avea pe Dybala, un fotbalist care şi-a pierdut din protagonism la Juventus. Nu însă şi din talent. Chiar recent, Dybala a arătat cam cât este de bun cu ocazia unui meci al campioanei Italiei.

Nici relaţia sa cu Cristiano Ronaldo nu este una prea bună. Super starul portughez nu l-ar mai vrea la echipă, scrie presa din Spania. Numerele lui Dybala au scăzut odata cu venirea lusitanului pe Juventus Stadium. Are doar 11 goluri în 25 de meciuri oficiale, cifre mult mai slabe decât se aşteptau specialiştii.

Real Madrid este interesata de transferul său in anumite condiţii. Fotbalistul este pe placul antrenorului Zinedine Zidane, care ştie insă că Florentino Perez nu va plăti mai mult de 80-85 de milioane de euro pentru transferul său.

La Madrid se ştie că Dybala are o relaţie extrem de rece şi cu Lionel Messi. Din cauza conaţionalului său, Paolo nu a mai ajuns la Barcelona, iar la echipa naţională se loveşte de "zidul Messi" care îl ţine departe de primul unsprezece. Doar 2 goluri in 29 de meciuri are Dybala pentru naţionala ţării sale, foarte puţin pentru un fotbalist de nivelul său. Iar lucrurile nu se aşează pentru argentinian. Pare departe incă de primul 11 ale "pumelor", acolo unde Messi nici nu vrea să-l vadă.

Spaniolii de la Diario Gol au pus mâna pe nişte declaraţii ale anturajului lui Dybala. Aceştia susţin că fotbalistul lui Juventus ar spune "da" fără ezitare unei propuneri de la Real Madrid: "Ar da bani de la el ca să se răzbune pe Messi. Dacă Florentino Perez îl vrea, Dybala va juca la Real Madrid" susţin aceştia.

În vârstă de 26 de ani, Dybala este cotat acum la 85 de milioane de euro. Argentinianul mai are doi ani de contract cu Juventus, care a plătit 40 de milioane pentru transferul său de la Palermo.

Afla mai multe despre: messidybala 

viewscnt
Articole similare